.

.

Шапка Arsenal F. C. За Възрастни Унисекс, Класически Регулируеми и Бейзболни Шапки-Сандвичи, Шапки за Мъже и Жени (Черен)

Шапка Arsenal F. C. За Възрастни Унисекс, Класически Регулируеми и Бейзболни Шапки-Сандвичи, Шапки за Мъже и Жени (Черен)

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

100% Полиестер.Закопчалки на велкро.Само ръчно пране.Характеристики на бейзболни кепок : Тази бейзболна шапка за камиони изработена от полиестер.Той е твърд на пипане отгоре, подсилена шапка, подплата от Оксфорд, натурална, удобни и дишащи, леки и суха, с абсорбиращи потта лента вътре, която може да се абсорбира потта и да се отвръща от влагата.Останете свежи и сухи С нашата шапка за голф с панделка от пот.Предварително извити банкноти : Нашите шапки са добре направени предварително извита банкноту, която предпазва от слънцето и се предотвратява заслепяване.Характеристики на продукта : По-плътна материя, приятна на допир, в сила шапка, подплата от Оксфорд, натурална, удобни и дишащи, леки и суха, С впитывающим пот колан вътре, който може да абсорбира потта и влагата, добре облегает обиколката на главата, регулируема конструкция на велкро отзад, свободно регулируем размер шапки, висока практичност, е на разположение по всяко време на годината, Вентилационна конструкция, не душная, лека и нейното не е лесно да се променят, удобна в переноске Здрава и твърда бейзболна шапка с класически извити г., изм.Регулируема бейзболна шапка : Размер на шапката : Обиколка : 22-23 инча / 55-59 см, полетата : 2,8 инча / 7 см, тулья : 3,5 инча / 9 виж Уникален и регулируема дизайн с лекота подходящ за голове в различни размери, без да се създава напрежение или дискомфорт.Прилагането на шапката : Тази шапка, подходящ за различни поводи като : спорт, туризъм, пикници, семейни разходки, плажове, партита по повод рождения ден, тематични паркове или почти всичко под слънцето. Отлично обслужване : ние се стремим да ви удовлетвори.Когато Имате някакви проблеми, Можете да се Свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за Вас ♥!.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория