.

.

Zerodeko 8шт s-Образни Куки от Неръждаема Стомана, Самозалепващи Куки, Стенни Куки, Куки за дрехи, Сребрист Лепкава Кука от Неръждаема Стомана, Кука от Неръждаема Стоман?

Zerodeko 8шт s-Образни Куки от Неръждаема Стомана, Самозалепващи Куки, Стенни Куки, Куки за дрехи, Сребрист Лепкава Кука

Оценка на посетителите:

BGN 4.46
Брой продукти
Налично за поръчка

ЛИГАВ КУКА - нескользящая дизайн.Куката за кърпи има нескользящую конструкция, предотвращающую спад висящи предмети.ОКАЧЕН на КУКА - Лесна инсталация.Не е необходимо да пробия стената от край до край, просто свали защитното фолио отзад и нанасяйте директно върху повърхността.КУКИ от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА S - Изработени от неръждаема стомана, куки трайно в употреба.Той е проектиран в модерен дизайн, деликатен и е устойчив на корозия.САМОКЛЕЯЩИЙСЯ КУКА - Здрава залепваща лента осигурява допълнителна сила, за да куката здраво сграбчва и го трудно беше отвалить.СТЕНЕН КУКИ - ЗАБЕЛЕЖКА : Моля, пазете повърхността на чиста и гладка повърхност, преди да използвате куки за баня.Пратката включва 8 х Самозалепващи куки от тежка рамка от Неръждаема Стомана, монтиран на стената, куки за домашна Кухня, Палта, Шапки, Ключове, чанти Особености - Нескользящий дизайн.Куката за кърпи има нескользящую конструкция, предотвращающую спад висящи предмети от стените куки. - Цвят : Сребрист окачен на куката. - Лесна инсталация.Не е необходимо да пробия стената от край до край, просто свали защитното фолио от обратната страна и изпращате директно към повърхността на самоклеящимся на една кука. Забележка : Моля, пазете повърхността на чиста и гладка повърхност, преди да използвате куки за вани за нанасяне на покрития. - Материал : лигав кука от неръждаема стомана. - Здрава залепваща лента осигурява допълнителна сила, за да куката здраво закрепена и не е лесно отваливался от куката от неръждаема стомана. -Размер : около 2,3 х 2,4 х 4 см./0,9 х 0,9 х 1,6 инча. - Максимално натоварване на опора : 5 кг. - Изработен е от неръждаема стомана, куката е здрава за използване.Той е проектиран в модерен дизайн, деликатен и е устойчив на корозия.Информация за продукта Самоклеящийся куката Този предмет е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване.стенен куки Здрава залепваща лента осигурява допълнителна здравина, благодарение на куката надеждно пази и го не е лесно отвалить. кука от неръждаема стомана Не трябва да пробия в стената, можете просто да се свали защитното фолио отзад и постави директно върху повърхността.куки за палта са Подходящи за окачване на голям брой предмети и поддържане на чистотата в банята и кухнята.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория