.

.

Нето Торба за пране от 4 опаковки, 4 Торбичката за пране от солидна метална мрежа с Различен размер, за Многократна употреба на Торби за дрехи от фина мрежа за пералн?

Нето Торба за пране от 4 опаковки, 4 Торбичката за пране от солидна метална мрежа с Различен размер, за Многократна употреба

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

【4 етажа на торбичката за пране с различен размер】 В комплект от 4 пакети за нежната бельо включва : 1 е много голям (23,6 "х 23,6"), 1 много голям (19,7 х 23,6"), 1 голям размер (от 15.7 x 19,7"), 1 среден размер (11,8 "x 15,7"). може да отговори на търсенето на повечето семейства. 【Здрава и дишаща】 Здрава и устойчива на счупвания на окото пропуска вода и перилни препарати без довършителни, предотвратява пързалка и удължава живота на дрехите.Благодарение на тази дишаща вкара дизайн вие ще получите внимателно почистени пране в перални машини и сушилках. 【Ще задоволи всички ваши нужди в измиване】 - 4 различни размера ще задоволят всички ваши нужди за измиване.Това е най-доброто средство за защита на нежната, продлевающего срока на експлоатация на бельо, трикотаж носочных изделия, бельо, тениски, играчки, детски дрехи, сутиени, чорапи, хавлиени кърпи, кърпи, завивки, играчки и т.н. е Прозрачно окото го прави подходящ като организатор за пътуване. 【Подобрена светкавица с еластична предохранителем】Пакети за пране на дрехи оборудвани с висококачествени ципове с автоматично заключване, защитени от корозия.Еластичен корпус предпазва закопчалка-цип, за предотвратяване на конфликт на торбичката за пране в перална машина и сушилня. 【Многоцелеви】 : идеален за опаковане на дрехи.Чудесно като чанти за организиране на съхранение на дрехи по време на пътуване, можете лесно да се разделят си дрехите от дрехи приятелите си с помощта на пътни етажа на торби за дрехи.Пакети-мрежи за бельо може лесно да реши вашите проблеми, ако използвате обща пералня със своя съквартирант или пране на много видове дрехи, и вие повече няма да се карат за перални машини.Може да се използва като чанта за организиране на съхранение на дрехи.Това също е чудесен помощник при преместване на дома.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория