.

.

Фрези за Полимерна Глина MURMUR, Комплект от 15 Форми на Пластмасови Глинени Резаков за Бижута от Полимерна Глина, Фрези за Обеци от Полимерна Глина за Производство на ?

Фрези за Полимерна Глина MURMUR, Комплект от 15 Форми на Пластмасови Глинени Резаков за Бижута от Полимерна Глина, Фрези

Оценка на посетителите:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично за поръчка

【Безопасен за храните материал】 : Калъпи с 3 D печат може да се използва не само за полимерна глина, но и за следните материали : керамика, метални глина, тесто за бисквитки, скърпвам, торти и плодове и т.н. 【Измерване】 : Височина на всички режещи е 0,4 инча, а подробна измерване на дължини и дебелини, можете да проверите на снимката на ножовете. 【Издръжлив дизайн】 : Нашите фрези за глина има тристепенна структура, осигуряваща максимална здравина в продължение на безкрайни часове на употреба.Аз също!Нашите ножове полимерна глина имат получават най-модерните 0,5 мм, осигуряваща остър и чист разрез. 【Лесна употреба】 : Първо нанесете брашно върху глина или нож, за да се избегне залепване на резаку, второ, разклаща нож назад-напред, след натискане, след това са отрязани, обеци от прозрачна полимерна глина!. 【Различни комбинации】 Просто разбърква се и среща различни глинени инструменти и кукички за обици, за да направите красиви глинени обеци, ключодържатели, пръстени, колиета.Използвайте своето безгранично въображение, и вашият продукт ще бъде приятно.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория