.

.

Allenjoy 82 x 59 Фон за снимки на дипломирането, лилаво и златно, Писма, Абитуриентски клас 2023, Аксесоари за абитуриентски бал, Бижута, Фотосесии, Подпори за фото студио, Су?

Allenjoy 82 x 59 Фон за снимки на дипломирането, лилаво и златно, Писма, Абитуриентски клас 2023, Аксесоари за абитуриентски

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Опаковка】 : 1 бр. винил фон Econ размер 7x5 фута (дължина 82,6 инча х височина 59 см).Поставка, джоб за овчарски скок или скоби В комплекта НЕ са включени.Изпращайте в сгънат вид. 【Икономичен винил материал】 : по-евтин и ярки на цвят, неотражающий матиран, лек и удобен, в переноске и съхранение.Не бива да се мият, но може да търка мръсните подробности парцал.Не може дълго време да остане на слънце. 【Използването на 】 : Сватби, новородено, рожден Ден, детски душ, принадлежности за партита, да правите снимки на стоките, фестивали, Декорация, художествен портрет, фотографско студио, професионален фотограф; Видеофон или дисплеи на стоките. 【Предимство 】 : Оригинален дизайн, професионален производител на заден план, индивидуална настройка, разумна цена, висококачествени продукти, бърза доставка, качествено следпродажбено обслужване. 【Топли съвети】 : Дръж фон, или го увийте в тръбичка, за да гънки; Гладьте задната част при най-ниска температура, моля, не гладьте предната част на фон и не позволявайте на заднику се докоснат до вода, защото това ще съсипе фон.Добре дошли в магазин декори Allenjoy.Моля, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : Преводи продукти Allenjoy на други езици са само за справка.В случай на всяко несъответствие между английската версия и версиите на други езици, сила има версията на английски език. ★ Материал : Винил Econ (не могат да бъдат измити) ◇1. Евтин, тънък и лек, плътен фигура, реалистичен, най-подходящ за студийни на снимките. ◇2. Не може дълго време да остане на слънце. ◇3. Не е водоустойчив, но мръсни части могат да се почистват с кърпа. ★ Въпроси и отговори : ◇ 1. Въпрос : Как се мотае фон?О : Използвайте скоби, за да виси на поставка за фон, или използвайте лентата или куки, за да залепите на стената. (Поставка, щипки, ленти, куки в тази връзка не са включени) ◇ 2. Въпрос : какво да правя, ако на фона на някакви проблеми с качеството?О : На първо място, моля свържете се с нас, моля, не оставяйте нисък върха директно, дайте ни шанс да ви помогне да решите този проблем.Изпратете ни съобщение, първо, покажете ни качествени снимки на фона. вие ще получите задоволително решение в рамките на 24 часа. ◇ 3. Въпрос : може ли Да подкрепят персонализирани фон настройките?Отговор : Да, разбира се.Моля, изпратете ни съобщение с посочване на размера на изображението и вашите изисквания. размер : 5x3ft, 5x7ft, 8x6ft, 8x8ft, 10x6,5ft, 10x8ft, 10x10ft или друг размер (безшевни фон) ★ За Allenjoy : Екип Allenjoy обслужва клиенти по целия свят в продължение на много години.Ние дълбоко сме горди, че ви предлагаме най-добрите продукти и услуги.Надявам се, фон Allenjoy пуснат в живота си сладки чувства и добри спомени.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Вашето удовлетворение е за нас движещата сила, за да може да продължи да се движи напред!!Екипът На Allenjoy.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория