.

.

Сладък Заек Оставя Листа на Памучен тампон Титуляр за Баня Контейнери, Буркани с Капаци, Комплект от Памучен Тампон Кръг на Притежателя на Банката за Памучен тампо?

Сладък Заек Оставя Листа на Памучен тампон Титуляр за Баня Контейнери, Буркани с Капаци, Комплект от Памучен Тампон Кръг

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Идеален за съхранение и подреждане на малки предмети, като например памучни тампони, памук топки, конец за зъби, и удобен за съхранение и достъп.Покрива на 100% идеални за банките, ги лесен за отваряне и затваряне.Идеален за съхранение и подреждане на малки предмети, като например памучни тампони, памук топки, конец за зъби, и удобен за съхранение и достъп. - Той е много подходящ за баня, кухня, спалня, etc. - ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ - Ние се стремим да предоставя на своите клиенти продукти и услуги от най-високо качество, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!.На горния капак и корпус от банките са плътно един до друг, те са прах - и водоустойчив, лесно се отваря и затваря, се съхранява и получава достъп до тях. ★ 【Красиви декорации за ДОМА】 : Стилен държач за памучни дискове е с полупрозрачен дизайн, с красив принтом на корпуса, а съдържанието се вижда ясно, съчетавайки красота и организация. ★ 【Красиви декорации за ДОМА】 : Стилен държач за памучни дискове е с полупрозрачен дизайн, с красив принтом на корпуса, а съдържанието се вижда ясно, съчетавайки красота и организация.Две опаковки по избор : 2 опаковки / 4 опаковки. - Идеален подарък : с красив дизайн, малък и сладък, с функция за съхранение, идеална като подарък за нов дом, рожден ден, ден на благодарността, коледа подарък за вашето семейство, приятели.Две опаковки по избор : 2 опаковки / 4 опаковки.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория