.

.

Оловен Кутия Ръчна изработка с Хубаво Прасе-Безделушкой, Окачени стойка За Бижута, Фигурки на Животни за Домашен интериор, Коллекционный Подарък (Розов)

Оловен Кутия Ръчна изработка с Хубаво Прасе-Безделушкой, Окачени стойка За Бижута, Фигурки на Животни за Домашен интериор,

Оценка на посетителите:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Изящна изработка, без драскотини. Употреба : за украса и за подарък. Прекрасен подарък за някой особен човек, на рождени дни, празнични поздравления от приятели.Ако откриете нещо, което не знаете или от недоволни от продукта ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема в рамките на 24 часа.Тема : Animal Style : ArtificialМатериал : Металлразмер : 4,5 * 5,9 см (1,7 * 2.3 инча) Кутия за украшения : за съхранение на бижута, калъф за обеци : за дома и демонстрации, в ковчег за пръстени с фигура-прасе, бижута : търговия на едро кутии за женските пръстени, витрини : Метален калъф за бижута, ковчег за украшения, Реколта резбовани кутия от калаено-сплав, подарък кутия за украшения/подарък кутия за сватба : ретро начало декор, Коледни подаръци birtay decoration1920714 Име на продукта : Оловен скоростна ръчна изработка, скъпа кутия за украшения с прасе, окачени стойка за бижута, фигурки на животни за домашен интериор Коллекционный подарък (розово) Скъпа ковчег за бижута с фигурки на животни, размер на около 2.3 инча * 1.7 инча Красиви розови фигурки на прасета с искрящи кристали ще станат чудесна украса за дома на бюрото или на празнични подаръци. Това е флип-надолу в ковчег за украшения, което е много лесно да се отвори или затвори. Идеален подарък за рожден Ден, ден на майката, ден на Св. Валентин, годишнина, Коледа и т.н. При получаване на проблеми с качеството или повредени стоки, обещават да замени или да върне свободно.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория