.

.

Титуляр-Органайзер За Ножици, Фризьорски Гребени, Фиби За Коса, Кутия За Съхранение на Фризьорски Инструменти, Професионално Оборудване За Фризьорски Салон (черен)

Титуляр-Органайзер За Ножици, Фризьорски Гребени, Фиби За Коса, Кутия За Съхранение на Фризьорски Инструменти, Професионално

Оценка на посетителите:

BGN 9.02
Брой продукти
Налично за поръчка

[Добър ефект съхранение] Кутия за съхранение може да се побере на различни инструменти за полагане, като ножици, гребен, родословни, дизайн, оформление е много разумен, за категоризиране на средства. [Лесен за почистване] Кутия за съхранение лесен за почистване, а вътрешните структури могат да се извадят за почистване, по-хигиенично, отколкото традиционна поставка за ножици. [Голяма обемът] Вътре има гумени дупки, подходящ за ножици всякакъв размер, сигурно можете да направите голям брой ножица по никакъв начин. [Здрав и нескользящий] Кутия за съхранение е по-здрава и красива конструкция, която може да се поддържа на всяка равнина, а дъното е противоскользящую дизайн. [Широко приложимо] Този кутия за съхранение може да се гарантира безопасността и ред вашите ножици.Той е много подходящ за салонных консумативи и за домашна употреба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Кутия за съхранение на ножици Материал : ABS Предназначение : Използва се в професионални фризьори и домакинствата, за да е разумен за съхранение, лесно да се заеме и да гребени, ножици, опаковки и други козметични средства.Осъществяване списък : 1 x Кутия за съхранение на ножица.

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Scissors Storage Box
Material:
ABS
Purpose:
Used in professional barber shops and households, reasonable storage, easy to take, and place combs, scissors, spray bottles and other beauty products.
Package List:
1 x Scissors Storage Box :

Подобни продукти в категория