.

.

Ортопедична Куче на легло MICOOYO за Големи Кучета, 42 x 32 с Разтегателен диван с Възглавница за кучета - да Пере Големи Кучешки Легла, Диван-легло за домашни любимци от С?

Ортопедична Куче на легло MICOOYO за Големи Кучета, 42 x 32 с Разтегателен диван с Възглавница за кучета - да Пере Големи

Оценка на посетителите:

BGN 40.53
Брой продукти
Налично за поръчка

?Ортопедични легла за кучета - Основа от ортопедична пяна може да поддържа равномерно тежестта на тялото на кучето и намаляване на натиска върху ставите, вътрешна пяна, също така може да запази първоначалната си форма в продължение на дълго време, което ще осигури на кучетата уютен дълбок сън. ? Много големи легла за кучета - Средни легла за кучета с размери около 28 x 23 x 7 инча, най-подходящи за кучета с тегло до 45 килограма, големи легла за кучета с размери около 36 x 27 x 7 инча, най-подходящи за кучета с тегло до 70 килограма, много големи легла за кучета с размери около 42 x 32 x 7 инча, най-подходящи за кучета с тегло до 90 кг. ? Удобен дизайн - Солидна дръжка за лесно преместване и носят със себе си; 3-странен възглавница осигурява допълнителна подкрепа за врата и главата домашен любимец; нескользящее дъното позволява задържане на легло за кучета на място, постелки за кучета осигуряват домашни любимци повече комфорт и безопасност. ?Миещи се на легла за кучета - на Повърхността на дивана-легло за кучета е изработена от удобен фланела, вътрешната част е изработена от безопасна поролоновой основи и непромокаема подложка, ако е необходимо, можете да махнете калъф с цип за машинно или ръчно пране, лесно за почистване. ? Полезни съвети - Ако сте получили опаковка с постелка за кучета, извадете покривалото и пяна, моля, изчакайте не по-малко от 24 часа, за да го възстанови в първоначалната си форма.Не погружайте пяна във водата за по-дълго време, моля, измийте го на ръка и го оставете да изсъхне по естествен път.Размер M - 28 "x 23" x 7" куче, легло за средни кучета.Размер L - 36 "x 27" x 7" куче на легло за по-големите кучета.Размер XL - 42 х 32 х 7" куче, легло за много големи кучета. (най-подходящи за домашни любимци с тегло до 45 кг). (най-подходящи за домашни любимци с тегло до 70 килограма). (най-подходящи за домашни любимци с тегло до 90 кг).

Основни характеристики

Подобни продукти в категория