.

.

Aivtalk Шапки за Коса, Копринени Капор, Двуслойни Шапки за Сън, Разтеглив Нощни Шапки с Кръст, Обвивка за Коса, за Жени, 2 бр.

Aivtalk Шапки за Коса, Копринени Капор, Двуслойни Шапки за Сън, Разтеглив Нощни Шапки с Кръст, Обвивка за Коса, за Жени,

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

100% Имитира коприна.Внесен.Еластичната закопчалката. ♥ Размери : Шапки за душ са само с един размер, около 10,2 инча в диаметър и 9 инча височина.Проверете размерите, преди да купите. ♥ МАТЕРИАЛ : Коприна шапчица за коса е изработена от изкуствена коприна, копринено-мека, лека и дишаща.Той предпазва косата и предотвратява тяхната крехкост и завивание. ♥ Характеристики : Коприна за спане шапчица с кръст отпред, облегалка еластична; Цвят и дизайн на шапки, запазени и елегантни, коприна ще ви даде усещане дишаща естествена прохлада, а също така ще помогне предотвратяване на завивание на косата по време на сън. ♥ ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ : не само за спане, но и за къпане, миене на лицето, санаторно-курортно лечение, грим, красота, готвене, прибиране на реколтата и т.н., Можете също така да използвате тази шапка за душ, за да създадете своя собствена коса.Това е много удобно като подарък. ♥ ГРИЖИ ЗА измиване : Ръчно или машинно пране.Препоръчително е да миете ръцете си, вместо да използват четка за зъби.За машинно пране се препоръчва да използвате торба за пране.Не гладьте и не отбеливайте.Пакетът включва : 2 броя копринени шапки.Материал : симулиращ коприна. Размер : Един размер (за около 10,2 инча в диаметър и 9 инча височина).Характеристики : Двоен слой, на кръст, дъвка.Съвети : Ръчно или машинно пране.Препоръчително е да миете ръцете си, а не с четка.За машинно пране се препоръчва да използвате торба за пране.Не гладьте и не отбеливайте.Регулируема капачка за косата отпред на кръст отзад на ластик; Цвят и дизайн на шапки запазени и елегантни, коприна ще ви позволи да се чувствате диша и хладно, а също така ще помогне предотвратяване на завивание на косата по време на сън.Не само за спане, но и за къпане, миене на лицето, санаторно-курортно лечение, грим, красота, готвене, прибиране на реколтата и т.н., Можете също така да използвате тази шапка за душ, за да създадете своя собствена коса.Това е много удобно като подарък.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория