.

.

Силиконов Защитен Калъф за контролера LoMas PS5 | Джойстик Конзола Playstation 5 под формата на кожи, с бутоните за палеца Ps5, устойчива на плъзгане Дизайнерски капак на контр?

Силиконов Защитен Калъф за контролера LoMas PS5 | Джойстик Конзола Playstation 5 под формата на кожи, с бутоните за палеца

Оценка на посетителите:

BGN 3.73
Брой продукти
Налично за поръчка

? Подобряване и персонализирайте техните джойстици - красив дизайн и защита от прах и драскотини. ? Опитайте невесомое актуализация. само 4 грама пълна защита на контролера. ? Създадена за Play Station 5 с контролер Dualsense, за да седне в него като влитой!. ? Завършен външен вид - Допълнителни свободни химикалки в кутия в тон на вашето силиконовому чехлу. ? Приятна на допир, по време на игра, благодарение на противоскользящему дизайн мек силиконов своята практика.Подобряване и персонализирайте техните джойстици.По-дълъг живот на вашия контролер.Приятно докосване по време на игра.Лека като перце.Точните детайли и красив дизайн.Грижа против надраскване и прах.Защита от подхлъзване, за потни ръце.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория