.

.

Маска за сън FIDDAA за мъже и Жени, Маска за очи за Сън, 3D Маска за Очи за Сън с Регулируема Каишка, Превръзка На Очите, за Нощен Сън

Маска за сън FIDDAA за мъже и Жени, Маска за очи за Сън, 3D Маска за Очи за Сън с Регулируема Каишка, Превръзка На Очите,

Оценка на посетителите:

BGN 5.71
Брой продукти
Налично за поръчка

Маска за спане е изработен от подбрани висококачествени материали - приятна за кожата и дишаща материя, пяна с ефект на паметта с бавен отскок, пяна с памет ефект за оцветяване на премиум-клас, дишаща естествена гъба.Понякога дори не забелязват, че на вас тази маска за очи!.Тази маска за спане е разработена с 3 D дълбоки глазницами, така че можете свободно да мигам с очи, и маска за очи не засегне вашите красиви мигли.Регулируема еластична лента идва след удължен каишка за ръка, благодарение на което маска за сън, подходящи за главата от всякакъв размер.Седалките за очите по време на сън може да стане специален подарък за вашите родители, съпруг, съпруга, високопоставени и приятелите.Носете тази изключително лека, мека, удобна маска за сън навсякъде - в леглото, в полет, по време на дълго пътуване с кола, по време на къмпинг и се насладете на непрекъснат, дълбок, релаксиращ сън. Параметри : Тип на продукта : Маска за сън, за око, цвят : сив Характеристики : 24,5x10,5x1,5 см Материал : еластичен памук с ефект на паметта, лесна ликра Тегло : 46,5 г Функция : Помага да заспи, нюанси, придава на кожата прилика Маска за сън, за жени, мъже - добра компания за домашно сън, офис стрелба, пътуване, йога, медитация, къмпинг и т.н. на Помещение включва : 1 * Маска за сън Бележки към закупуване : 1. От монитора на компютъра и реалната яркостта на снимките и на други причини ще се известна разлика в цвета.Окончателният цвят, моля, вижте нашите действително продукти.2. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще отговорим на вашето запитване в рамките на 24 часа.

Основни характеристики

Item Type:
Sleep Eye Mask
Item Color:
GRAY
Specifications :
24.5x10.5x1.5cm.
Materials:
resilient memory cotton, light lycra
Weight :
46.5g
Function:
Helps sleep, shading, skin affinity
The sleep masks for women, men is a good companior for home sleep, office snap, travel, yoga, meditation, camping, etc.:
Package Include:
1 * Sleeping Eye Mask:
Purchase Notes::
1.Due to computer monitor and the actual shooting brightness and other reasons, there will be a certain color difference. The final color please refer to our actual goods.:
2.Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
If you have any questions, please contact us in time and we will respond to your inquiry within 24 hours. :

Подобни продукти в категория