.

.

Чанта за кучешки какашек Пет N, Пълнители За Торбички за кучешки какашек Без миризма, Торбички За кучешки Какашек С вързани дръжки, 800 Точки Торбички За кучешки отпа?

Чанта за кучешки какашек Пет N, Пълнители За Торбички за кучешки какашек Без миризма, Торбички За кучешки Какашек С вързани

Оценка на посетителите:

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

На растителна основа. ?[Получите повече за по-малко пари] Направете разходка с вашия домашен любимец беспроблемными и нисък разход на гориво благодарение на ненадмината цена.Вземете в свои ръце нашата голяма чанта за кучешки какашек сега и започнете да се насладите на разходки на открито със своите пухкави приятел, както никога преди!. ? [По една чанта за път] съживете опит куче ходене с помощта на нашите чанти за кучета какашек с размери 8 х 15 сантиметра!Всеки пакет е херметически затворен, което гарантира, че ще се справите с всяка каша.Освен това, те се издават по един път за максимално удобство. ✨[Изчистване] Нашите пакети за отпадъците от домашните любимци са произведени по такъв начин, че да се опрости процедурата за управление на отпадъците, като ви позволява да лесно настроите ги с помощта на дълги 5-инчов дръжки и обезвредени без главоболия или елементарно. ?[Оставете грижите за отпадъци зад] Ролки торби за какашек за домашни любимци и кучета за 38% са сертифицирани от USDA на биологична основа.Това ви дава на едно нещо по-малко поводи за безпокойство по време на разходка с домашния си домашен любимец. ?[Повече, отколкото просто да чанта за какашек] Нашите универсални чанти за кучета са идеални за всички ваши нужди в избора на домашни любимци!От куче ходене до кутии за котешки тоалетни, използваните бебешки пелени и компостиране на отпадъци.Нашите трайни пакети с лесно вързани дръжки осигуряват бърза и лесна за рециклиране на отпадъци.Торбички за кучешки какашек с дръжки за домашни любимци ДОМАШНИ любимци N включват 800 отделни пакетчета, които се издават директно от обратната страна на кутията.Запасите на тези чанти е достатъчно за повече от 1 година.Те се характеризират с голям капацитет, имат удобни дръжки за обвързване и боядисани в зелен цвят, за да скриете съдържанието.Торбички за кучешки отпадъци се отварят широко стандартен размер и могат да се настанят какашки по-голям размер, дори повечето совков за котешки тоалетни.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория