.

.

Аптекарские Буркани Органайзер За съхранение в Банята - Сладък Титуляр-Опаковка Qtip, Стъклен буркан за Тоалетна Масичка с капак за Памучни щеки, Топки, Соли за Вана, ?

Аптекарские Буркани Органайзер За съхранение в Банята - Сладък Титуляр-Опаковка Qtip, Стъклен буркан за Тоалетна Масичка

Оценка на посетителите:

BGN 6.39
Брой продукти
Налично за поръчка

Метални. ✅ СЪХРАНЕНИЕ НАПРАВИ СТИЛЕН - Този елегантен държач за тоалетни принадлежности qtip ще се превърне в декоративен акцент на вашата дамска стая, тоалетна масичка в банята, масичка за грим и много други; Уникален дизайн със свалящ се капак ви осигурява разнообразие от възможности за съхранение.Тази опаковка е чудесно за съхранение и подреждане на памучни щеки, овални и кръгли форми, аппликаторов за грим, козметични гъби, клинове, сапун за гости, бомбочек за вана, топки, соли и много други.За теми, които са вътре, са лесни за достъп, но * КАПАЧКИ НЕ МОГАТ да ЗАВИНЧИВАТЬСЯ На БАНКАТА *. ✅ ФУНКЦИОНАЛНО Организирайте своите аксесоари за коса - може да побере дъвка за коса, щипки, еластични ленти, фиби за коса, лъкове и много други; Използвайте в домашния офис за кламери, гумени ленти, кламери за хартия и печат. ✅ УНИВЕРСАЛЕН ДЕКОРАТИВЕН ПОТЕНЦИАЛ - Кристално чист материал организатор му позволява да се впише добре в съществуващ интериор.Благодарение на безцветен материали набор от прозрачни кутии-организаторите за баня е идеално допълнение към съществуващите декора или цветова схема.Той е тънък, така че контейнери не бъдат в противоречие с локализация и не се претоварвайте, но в същото време той е достатъчно силен, за да направи изявление. ✅ КОМПАКТНО СЪХРАНЕНИЕ - Този компактен органайзер за баня защитава вашата козметика и аксесоари за коса, без да заема твърде много място на масата или бюрото.Като в арсенала на организацията на банята този с вкус подбран кристално чист контейнер, вие сте в състояние да се разпорежда с вкус собственото си пространство и да следите всичките си неща.Това не само ще ви помогне лесно да намерите предмети, но и ще гарантира тяхната чистота и хигиена. ✅ 100% удовлетвореност на клиента е гарантирана - Ако има проблеми с качеството и от увреждане при транспортиране могат да доведат до замяна или връщане, можете да се възползвате от услугата безусловно връщане.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория