.

.

Камера с крушка 3M Temflex 360 Градуса 3D VR Камера 2MP 1080PHome Security WiFi Камера Панорамна Мини Камера за наблюдение на бебето/домашния любимец, с Нощно виждане, откриване на движ?

Камера с крушка 3M Temflex 360 Градуса 3D VR Камера 2MP 1080PHome Security WiFi Камера Панорамна Мини Камера за наблюдение

Оценка на посетителите:

BGN 11.19
Брой продукти
Налично за поръчка

【360 градуса за пълен ясното дневно и нощно виждане 】 360 панорамна камера "рибешко око", камера 1080 P HD.Дори и в тъмното може ясно да се наблюдава.Можете да го използвате като нощни лампи. 【Безжична връзка】 Той поддържа 2,4 G Wi-Fi (не се поддържа от 5 G Wi-Fi), просто изтеглете приложението, следвайте инструкциите на ръководството за експлоатация, свържете безжична камера към вашия маршрутизатор 2,4 G, удобно и практично. (може да бъде свързан с изключение на няколко устройства). 【Откриване на движение и аларма приложения】 след Като камерата разпознава движението на обекта след свързване към Интернет, тя изпраща уведомление по телефона (не е задължително), за да можете вие веднага да разберете, какво се случва у дома. 【Лесна инсталация】Камера с крушка е толкова лесен за инсталиране, както и електрическата крушка.Той е оборудван с цокъл E27.Може да се използва, когато е свързан към източник на захранване и Wi-Fi с честота 2,4 Ghz. (ако не успее да се свърже, моля, поставете напръстник, задръжте го натиснат, изчакайте нулиране). 【Двупосочен звук и облачное хранилище 】 : Вградена във висококачествен микрофон и високоговорител камера за сигурност bulb ви позволява да общуват със семейството си чрез заявление, когато и където и да се намирате. Забележка : Нашата камера bulb поддържа micro SD карта (поддържа максимум 128 GB, SD карта в комплекта не са включени). и облачное хранилище (за облачное хранилище трябва да плащат). 【360 градуса за пълен ясното дневно и нощно виждане 】 360 панорамна камера "рибешко око", камера 1080 P HD.Дори и в тъмното може ясно да се наблюдава.Можете да го използвате като нощни лампи. 【Безжична връзка】 Той поддържа 2,4 G Wi-Fi (не се поддържа от 5 G Wi-Fi), просто изтеглете приложението, следвайте инструкциите на ръководството за експлоатация, свържете безжична камера към вашия маршрутизатор 2,4 G, удобно и практично. (може да бъде свързан с изключение на няколко устройства). 【Откриване на движение и аларма приложения】 след Като камерата разпознава движението на обекта след свързване към Интернет, тя изпраща уведомление по телефона (не е задължително), за да можете вие веднага да разберете, какво се случва у дома. 【Лесна инсталация】Камера с крушка е толкова лесен за инсталиране, както и електрическата крушка.Той е оборудван с цокъл E27.Може да се използва, когато е свързан към източник на захранване и Wi-Fi с честота 2,4 Ghz. (ако не успее да се свърже, моля, поставете напръстник, задръжте го натиснат, изчакайте нулиране). 【Двупосочен звук и облачное хранилище 】 : Вградена във висококачествен микрофон и високоговорител камера за сигурност bulb ви позволява да общуват със семейството си чрез заявление, когато и където и да се намирате. Забележка : Нашата камера bulb поддържа micro SD карта (поддържа максимум 128 GB, SD карта в комплекта не са включени). и облачное хранилище (за облачное хранилище трябва да плащат). 111111.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория