.

.

LADIGASU 2-Мегапикселова камера, Wi-Fi Камера с крушка 1080P Безжична Панорамна Камера 2,4 G 5G WiFi Камери за Сигурност с визуално Откриване на движенията на Човека и аларма на Д?

LADIGASU 2-Мегапикселова камера, Wi-Fi Камера с крушка 1080P Безжична Панорамна Камера 2,4 G 5G WiFi Камери за Сигурност

Оценка на посетителите:

BGN 27.31
Брой продукти
Налично за поръчка

Разширено нощно виждане : Подобри функцията за нощно виждане с висока разделителна способност, инфрачервено нощно виждане и нощно виждане с бяла светлина, можете да превключите, като екран за наблюдение е по-пъстър и обогатяване на вашия визуално преживяване.Двупосочен звук и облачное съхранение : Вграден висококачествен микрофон и говорител, ламповая камера за сигурност ви позволява да общува със семейството си по всяко време и на всяко място, чрез приложението, това е идеалната система за видеонаблюдение на училища, офиси.Не забравяйте да изключите захранването, преди да подмените, това е удобно и бързо.Функция : Директна замяна на лампата, без допълнително окабеляване.4 Ghz Wi Fi и 5 Ghz wifi.Можете да видите ясни изображения дори при пълна тъмнина.4 Ghz Wi Fi и 5 Ghz wifi. Забележка : Нашата ламповая камера поддържа TF карта (не е включена в комплекта) и облачное склад.Откриване на движение : Гуманоидное откриване на движение, когато изображението динамично се променя, то ще бъде записано в обявлението за да ви напомня, не се притеснявайте за помехах от други обекти.Можете да видите ясни изображения дори при пълна тъмнина. 1080 P HD и нощно виждане : Нашата безжична камера дома за сигурност Wi Fi е с резолюция 1080 P HD, като осигурява отлично качество на HD и гладко видео в реално време от птичи поглед на 360 °.Двупосочен звук и облачное съхранение : Вграден висококачествен микрофон и говорител, ламповая камера за сигурност ви позволява да общува със семейството си по всяко време и на всяко място, чрез приложението, това е идеалната система за видеонаблюдение на училища, офиси. Титуляр на лампата E27 може да се използва директно. завъртане на 360 градуса хоризонтално, обръщане на 90 градуса вертикално, липсата на мъртвия ъгъл за наблюдение зад всеки ъгъл, не е нужно да се притеснявате за слепи зони, което прави вашето семейство и децата са по-безопасни. Забележка : Нашата ламповая камера поддържа TF карта (не е включена в комплекта) и облачное склад. 09x3,15x3,15 инча брутното Тегло : 265 г/0,57 паунда на Помещение включва : 1 х камера с крушка 1 х инструкции 1 х чанта с винтове 1 х лампа. поддържа 2.Параметри на продукта : 100% чисто нов и високо качество на Резолюция : 1920x1080 Поддръжка : 2,4 G 5 G Wi Fi Нощен режим : инфрачервено нощно виждане + led пълноцветен Метод за вътрешна комуникация : двупосочна гласова домофонна система, Сот : откриване на движение, автоматично следене на Метод на запис : непрекъснат запис, откриване на аномалии и Съхранение на видео : TF карта (не е включена в комплекта), облачна услуга за съхранение на Настройките на притежателя на лампата : Притежателя на лампата E27 Ъгъл на завъртане : 360 ° наляво и надясно Тип на двигателя : двигател Maglev Цвят на продукта : бял Размер на продукта : 15,5x6,5 см /6,1x2,56 инча Размер на опаковката : 18x8x8 см /7.

Основни характеристики

E27 lamp holder :
Rotation angle:
360° left and right
Motor Type:
Maglev Motor
Product color:
White
Product size:
15.5x6.5cm/6.1x2.56 inch
Package size:
18x8x8cm/7.09x3.15x3.15 inch
Gross weight:
265g/0.57 lb The

Подобни продукти в категория