.

.

YARDWE Чаша Еспресо Керамични Чаши за Кафе 4 бр. Эмалированная Кафеена Чаша Реколта Туристически Чаши за Пиене В Китайски Стил Кафе Чаени Чаши Млечни Чаша за Домашния ?

YARDWE Чаша Еспресо Керамични Чаши за Кафе 4 бр. Эмалированная Кафеена Чаша Реколта Туристически Чаши за Пиене В Китайски

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

млечни чаша е Изработена от висококачествени эмалевого материали, практична и трайна, за да use.travel чаша с обикновен външен вид и практична функция, подходящ за домашна или офис употреба. кафени чаши - перфектен подарък за нов дом, за приятелите си, демонстрира своята любов и грижи.travel mug Чаша за съхранение може да се използва като чаша за вода, мляко, кафе и др. утайка от чаша Превъзходно качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятни впечатления от употреба.млечни чаша е Изработена от висококачествени эмалевого материали, практична и трайна, за да use.travel чаша с обикновен външен вид и практична функция, подходящ за домашна или офис употреба. кафени чаши - перфектен подарък за нов дом, за приятелите си, демонстрира своята любов и грижи.travel mug Чаша за съхранение може да се използва като чаша за вода, мляко, кафе и др. утайка от чаша Превъзходно качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятни впечатления от употреба.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. Материал : емайл. - Размер : около 10,00x8,00 X8,00 см /3,93 X3,14 X3,14 инча.Опаковката включва 4 x чаши.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория