.

.

Дифузор етерично масло с обем 300 мл, Безшумен Овлажнител премиум клас 5 в 1, Натурален Аромат за дома със 7 светодиода, меняющими цвят, и автоматичен превключвател за ?

Дифузор етерично масло с обем 300 мл, Безшумен Овлажнител премиум клас 5 в 1, Натурален Аромат за дома със 7 светодиода,

Оценка на посетителите:

BGN 7.98
Брой продукти
Налично за поръчка

【Ултразвукова дифузор Етерично масло】Този ароматен овлажняващ използва ултразвукови вибрации за създаване на тънка мъгла във въздуха, без да уврежда естествените съставки от етерични масла, която осигурява добър ефект ароматерапевтического мъгла.Можете да се насладите на любимия си аромат, както и хладна мъгла у дома или в офиса. 【Цветна светлина на свещи】 Слаб пламък на свещ краси вашето пространство и стопля сърцето.Натиснете, за да превключите между 7 фантазийными цветове, изберете цвят, съответстващ на вашето настроение, и добавете любимите си ароматерапевтическое масло, за да се засили впечатлението. 【Интелигентна защита от прекъсване на захранването】 Този ултразвукова конус може да се овлажнява сухия въздух в продължение на 8-10 часа непрекъснато мъгла, не е необходимо да се долива вода през нощта.Когато водата ще е достатъчно, той автоматично ще спре да работи, за да се предотврати сухо пригорание.Този конус със среден размер, но мощен, ще ви осигури спокоен сън. 【Лесно за почистване и е пълна с】 Резервоар с обем 350 мл се поставя под стандартната мивка в кухнята или в банята, можете да добавите вода в голяма разкриваща резервоар направо от чешмата.Широко разкриваща се резервоар за вода и осигурява лесен достъп за почистване на празен резервоар с влажна кърпа. 【Естетически Приятен Дифузор】 Този красив конус е направена в чисто бял цвят и невероятно прост дизайн, който идеално се вписва в съвременната домашна обстановка, въвеждането в живота аромат и наслада.Това е добър избор за украса на дома или подарък за вашите близки, любими или колеги. дифузор.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория