.

.

Раница за фризьорски инструменти BOOFIRE Barber, Преносим Многофункционален Салон за Фризьорски салон, Чанта За Съхранение на Инструменти за Грим, Калъф, Кутия, Органайз?

Раница за фризьорски инструменти BOOFIRE Barber, Преносим Многофункционален Салон за Фризьорски салон, Чанта За Съхранение

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Материал - Изработен от полиестерен плат с метални ципове, която е трайна и може да се използва в продължение на дълго време.Голям капацитет с различни прорези-Проектирани с различни прорези за различни инструменти като ножици, гребени, машинки за подстригване на коса и други фризьорски инструменти, а също така може да се съхранява на сешоари, преси за коса, опаковки и други големи инструменти и т.н. Това ще гарантира лесен достъп до инструменти, без да отнемат твърде много време.Многофункционална раница - може да се използва не само като фризьорски салон чанта.Можете да го използвате и като раница за съхранение на дрехи по време на пътуване.Удобен за носене - Dual удобна плечевая ремъци и подкрепа отзад, които създават усещане за спокойствие.Размер и тегло - 32 см x 19 см x 45 вижте Тегло : 888 г. Множество джобове, в които могат да се поберат много предмети.Подходящи за момчета, момичета, юноши, възрастни, както и за стилист.Материал - Изработен от полиестерен плат с метални ципове, която е трайна и може да се използва в продължение на дълго време.Голям капацитет с различни прорези-Проектирани с различни прорези за различни инструменти като ножици, гребени, машинки за подстригване на коса и други фризьорски инструменти, а също така може да се съхранява на сешоари, преси за коса, опаковки и други големи инструменти и т.н. Това ще гарантира лесен достъп до инструменти, без да отнемат твърде много време.Многофункционална раница - може да се използва не само като фризьорски салон чанта.Можете да го използвате и като раница за съхранение на дрехи по време на пътуване.Удобен за носене - Dual удобна плечевая ремъци и подкрепа отзад, които създават усещане за спокойствие.Размер и тегло - 32 см x 19 см x 45 вижте Тегло : 888 г. Множество джобове, в които могат да се поберат много предмети.Подходящи за момчета, момичета, юноши, възрастни, както и за стилист.Параметри : Тип : Раница за фризьорски инструменти, Материали : полиестерен плат Цвят : черен Размер на чантата : прибл. 45 x 19 x 32 см / 17.7 * 7.4 * 12.6 Тегло на опаковката : Около 888 г / 31,3 унция.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория