.

.

Перука със затварянето на Дантела 4x4, Перуки, изработени от човешка Коса, 22 инча, Предварително Оскубани Дълги Къдрави Перуки Със затварянето на Дантела, Човешка Ко?

Перука със затварянето на Дантела 4x4, Перуки, изработени от човешка Коса, 22 инча, Предварително Оскубани Дълги Къдрави

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

1. Материал на косата : 100% ? Непреработени бразилски коси със затварянето на дантела 4 X4, бразилски девствени косата, с високо качество, меки и здрави. 2. Тегло на косата : около 170 г-255 грама за бройка-тегло (+/-5 г) ? нормално - зависи от тяхната влажност. Плътност 150%, предварително выщипанные косата на бебето, обезцветени възли. 3. Текстурата на косата : ?Дълги къдрави перуки с дантелен закопчалка, буйни и гъсти.Дължина на косата : на разположение 16-28 см, косата е мека и гъста, много естествена линия на растеж на косъма. 4. Качеството на коса : Перуки с дантелен закопчалка, без загуба и entanglements, мека и копринена, буйни и гъсти.Плътен и чист, без сухи сметка. 5. Доставка на косата : Ние ще изпратим на вашия продукт в рамките на 48 часа след потвърждаване на плащане. ? Време за доставка : 2-5 работни дни DHL.Детайли на продукта : 1, Тип на перука : перуки със затварянето на дантела 4x4, 100% бразилски вирджински косата реми, не падат, не спутываются, могат да се изправи. 2, Структурата на човешки косъм на съвсем малък отпред : Дълги къдрави перуки със затварянето на дантели линия естествена коса. 3, Характеристика на перука : Предварително выщипанные детски косата периметъра, за да ви придават естествен вид, перука, може да бъдат разделени по някакъв начин и поставен като вашата собствена коса. 4, Цвят на косата : естествен цвят, може да се боядисва, но ние не предлагаме на клиентите се избелва косата до цвета на 613, че ще съсипе косата. 5, Размер на шапки : на разположение средният размер шапки с регулируема каишка и расческами отзад, размер на 21,5-22,5. 6, дантела Цвят : швейцарско дантела средно кафяво, удобно и трайно 7, Дължина на косата : 16-28 инча голям в наличност, моля измерете косата. 8, Опаковка за коса : 1 бр. перука с масова вълна в опаковка с великолепни подаръци 9, качество на косата : Висококачествени бразилски перуки с масова вълна от човешка коса Remy QA : 1.Is косата може да се оправям и да префасонира? 1>. Да, може да се оправям и промяна на стила на 2>.Ние любезно ви предлагаме 150 ℃, дори човешки косъм ще бъдат изгорени, ако температурата е твърде висока. 3>. Моля, постепенно се повиши температурата, за да напише текст на 4>. Моля, дайте клечка /локону да престои на косата за около 3-5 секунди. 2. Възможно ли е да използвам боята за коса? 1. Да, това е 100% човешка коса, така че могат да бъдат боядисани професионално 2. Психически ние препоръчваме да използвате по-тъмен цвят, по-светъл. 3. Любезно предлагам ви първо да направите няколко косъма за текст. 4. Моля, изберете добра боя за коса и контрол на времето за оцветяване, температурата на боядисване 5. след като боядисате или обесцветили косата си, моля, често се погрижи за косата си.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория