.

.

Цветя шапки, Двуслойни Щипки за коса, шнола във формата на Сърце, Плетени Щипки за коса, Кристални Щипки за коса, Утконос, Искрящи аксесоари за коса за жени (Цвят: Чер?

Цветя шапки, Двуслойни Щипки за коса, шнола във формата на Сърце, Плетени Щипки за коса, Кристални Щипки за коса, Утконос,

Оценка на посетителите:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Материал】 Двуслойни фиби за коса с закручивающейся лента, предни щипки за коса са изработени от пластмаса, прости и стилни, силни и могат да се използват в продължение на дълго време. 3. Блестяща шнола за коса : Ако искате бързо да промени външния си вид, тази шнола за коса е идеален.Това може да ви помогне да се справят с тънък косъм и се добавя оригиналност прическам. 【Лесна употреба】 - Можете да го монтирате навсякъде, където имате нужда от разкрасяване при нормални условия; ако трябва да се справят с бретон и ломаными коса, просто я закрепете малка заколкой по-горе, направление за прядью.Идеални подаръци : Особено подходящ за момичета с хубави лица отстрани, демонстрирующими femininity.it е най-добрият подарък за приятели, съученици. Размер : около 9,5 виж Материала】 Двуслойни фиби за коса с закручивающейся лента, предни щипки за коса са изработени от пластмаса, прости и стилни, силни и могат да се използват в продължение на дълго време. 3. Блестяща шнола за коса : Ако искате бързо да промени външния си вид, тази шнола за коса е идеален.Това може да ви помогне да се справят с тънък косъм и се добавя оригиналност прическам. 【Лесна употреба】 - Можете да го монтирате навсякъде, където имате нужда от разкрасяване при нормални условия; ако трябва да се справят с бретон и ломаными коса, просто я закрепете малка заколкой по-горе, направление за прядью.Идеални подаръци : Особено подходящ за момичета с хубави лица отстрани, демонстрирующими femininity.it е най-добрият подарък за приятели, съученици.Размер : около 9,5 виж Описанието bingdong : 1. Име на продукта : сверкающая ракита родословни от кристалния камня2. Размер на продукта : около 9,5 см. 3. Стил изделия : шнола за волос4. Цвят на продукта : както е показано на рисунке5. Материал на продукта : Пластмаса Характеристики на продукта : 1. Шнола за коса : за препрограмиране на прическата по всяко време и на всяко място, бретон изглежда страхотно.2. Наситен цвят : различни цветове за избор, прост и стилен, стяга притежава, и той изглежда по-сверкающим на слънце.3. Блестяща шнола за коса : Ако искате бързо да промени външния си вид, тази шнола за коса е идеален.Това може да ви помогне да се справят с тънък косъм и се добавя оригиналност прическам.4. Той е подходящ за много случаи : като танци, работа, сватба, парти, изследвания и т.н. Пазете косата си хубави и стилни.Комплектът включва : 1 бр. шнола за коса.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория