.

.

Naysku Маслопоглощающая гъба за почистване от котлен камък, 1/10 бр. Гъба за басейна, Бяла Маслопоглощающая Гъба за почистване от котлен камък, Подходящ за събиране на м?

Naysku Маслопоглощающая гъба за почистване от котлен камък, 1/10 бр. Гъба за басейна, Бяла Маслопоглощающая Гъба за почистване

Оценка на посетителите:

BGN 52.53
Брой продукти
Налично за поръчка

✦ Подходящ размер : Размер на всяка гъба подходящ.Това е лесен начин за почистване и поддръжка на басейн и други площи. ✦ Повишаване на ефективността : Маслопоглощающая гъба помага да премахнете котления камък, която се образува в басейни и вани с гореща вода, и предотвратява образуването на котлен камък в басейните. ✦ Начин на съхранение : да се избегне пожълтяване на гъба, моля, не поставяйте гъба на слънцето и бъдете внимателни, за да не се излага на гъба на въздух; след отваряне, моля, използвайте запечатан с цветен или черен пакет за опаковане на гъба, за да удължите срока на услугата. ✦ Лесна употреба : просто поставете гъба в пълен с вода басейн, вана и т.н. Тази гъба ще ви помогне сами почистване на басейн без никакви други сложни настройки и може да поглъщат много неща, които не се нуждаят от вода. ✦Приложение : Много е подходящ за събиране на масло, на кожа, на тиня, кал, лосион, цветен прашец, насекоми и от басейни, вани и хидромасажни вани.Почиствайте чиниите, воки, печки, сухи мивки, кранове и т.н. ✦ Подходящ размер : Размер на всяка гъба подходящ.Това е лесен начин за почистване и поддръжка на басейн и други площи. ✦ Повишаване на ефективността : Маслопоглощающая гъба помага да премахнете котления камък, която се образува в басейни и вани с гореща вода, и предотвратява образуването на котлен камък в басейните. ✦ Начин на съхранение : да се избегне пожълтяване на гъба, моля, не поставяйте гъба на слънцето и бъдете внимателни, за да не се излага на гъба на въздух; след отваряне, моля, използвайте запечатан с цветен или черен пакет за опаковане на гъба, за да удължите срока на услугата. ✦ Лесна употреба : просто поставете гъба в пълен с вода басейн, вана и т.н. Тази гъба ще ви помогне сами почистване на басейн без никакви други сложни настройки и може да поглъщат много неща, които не се нуждаят от вода. ✦Приложение : Много е подходящ за събиране на масло, на кожа, на тиня, кал, лосион, цветен прашец, насекоми и от басейни, вани и хидромасажни вани.Мийте чиниите, воки, печки, сухи мивки, кранове и т.н. Начини за опазване и грижа : 1. Ако гъба с телесни секрети на себум, се превърна в мръсна и жестока, моля, почистете я. (Използвайте неутрален препарат, измийте го и го оставете да изсъхне на хладно място.Ако тя губи еластичността си и не се връща в своето меко състояние след почистване, моля, сменете гъба. 2. Самата гъба с бяла, и при продължително излагане на бели предмети се случи реакцията на окисляване.По този начин, пожълтяване или промяна в цвета са нормални. 3. Обичайният начин за съхранение - поставете го на хладно място и запечатване на черно пакет.Параметри : Цвят : бял Плътност : ниска гъстота на Опаковъчен лист : 1/10 * Гъба за усвояване масло сакуры Забележка : Когато вие я използвате за почистване на басейна, той поглъща мръсотията и мазнините в басейна, а след това спондж почернеет и ще се превърне в мръсна, но не се притеснявайте, можете да го изплакнете с вода и се използва повторно.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория