.

.

CZC HOME 30 Опаковане. 6-Инчов Шкаф С Дръжки за чекмеджета от Неръждаема Стомана, 3,75 Дупка в Центъра чекмедже за Кухненски Шкафа с 2 Винта Размери, Матово Черно

CZC HOME 30 Опаковане. 6-Инчов Шкаф С Дръжки за чекмеджета от Неръждаема Стомана, 3,75 Дупка в Центъра чекмедже за Кухненски

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Моля, обърнете внимание : .Надяваме се, че ще останете доволни от крайния резултат след нашата комуникация.Всяка писалка опаковани индивидуално, за да не поцарапаться един за друг.Куха и лека конструкция ви позволява да инсталирате сцепление на шкафа в зависимост от вашите предпочитания.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ако се сблъскате с някакви проблеми.
Висококачествени материали и здрава конструкция : Изработени от висококачествена неръждаема стомана с матово покритие никелова тапицерия, тези чекмеджета водоустойчив и устойчив на корозия.
Лъскав външен вид, подходящ за различни теми декор : Химикалки на тези кабинети имат прост линеен дизайн, създаващ модерен и авангарден ефект, който може да бъде интегриран в повечето стилове за украса на къщата.Можете да използвате тренировка M4 за проделывания дупки.Дръжки на гардероба са издръжливи и не се поддават на окисление.
Проста конструкция и е лесен за сглобяване : всичко, което трябва да направите е да се отбележи позиция за монтаж на дръжки, след това внимателно, за да пробие и до конец винт с обратна страна и най-накрая затегнете винта.Цвят може да се различава поради различни дисплеи.Вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа.
Удобства : .Защитете пръстите на краката, дърпа за тях, а не подглядывая, нашите дръжки на гардероба са добър помощник в удобно и бързо осъществяване на кутия.По този начин можете да изберете различни цветове (черен / злато / сребро) в съответствие с дизайн на вашата стая.Ще бъдат незначителни отклонения в размер, измеренном ръчно. Гладки ръбове и липсата на остри елементи осигуряват безопасност.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория