.

.

Комплект за игра на дартс Formula Sports, 6 предмети на 21 г и 6 теми за 23 г, Комплект метални накрайници за стреличките с 18 Алуминиеви Пръчки, 21 Полета, 20 о-пръстени, Острилка ?

Комплект за игра на дартс Formula Sports, 6 предмети на 21 г и 6 теми за 23 г, Комплект метални накрайници за стреличките

Оценка на посетителите:

BGN 51.09
Брой продукти
Налично за поръчка

1 x Подарък карта с калкулатор за цензуриране.ТРАЙНИ висококачествени МАТЕРИАЛИ : Подобрени висококачествено алуминиево пръта за стреличките трайно и небьющееся.Подарък кутия също е много модна и роскошна на вид. Еластично о-пръстен предотвратява разхлабване на пръчката по време на хвърляне.Материал PVC индустриален клас осигурява дълъг полет с изключителен баланс.Материал PVC индустриален клас осигурява дълъг полет с изключителен баланс.НЯКОЛКО ОПЦИИ за НАСТРОЙКА : на разположение различни теглото на цевта и дължина на вала.Просто опитайте различни комбинации и стани професионалист. 12 дартс, със стоманени връхчета.Експерименти ще ви помогнат да намерите идеалната настройка на стрелички за вашия стил.Той е опакован в здрава кутия, която лесно се съхранява и транспортира, и може да бъде 100% защитен от нараняване или злополуки. 6 x Алуминиев вал.Различни схеми на полета могат да се окажат вашата стрела в уникалното оръжие.НЯКОЛКО ОПЦИИ за НАСТРОЙКА : на разположение различни теглото на цевта и дължина на вала.Създавайки своята индивидуална конфигурация аксесоари, вие можете да намерите най-добрата възможна комбинация, в съответствие с вашия собствен стил и възможности.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория