.

.

Килимче за йога innhom Нескользящие Постелки за йога за Жени, Мъже, по-Дебела подложка за йога, Пилатес, килимче за йога, домашен фитнес зала, подложка за фитнес с каишк?

Килимче за йога innhom Нескользящие Постелки за йога за Жени, Мъже, по-Дебела подложка за йога, Пилатес, килимче за йога,

Оценка на посетителите:

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

【От висок клас и е нетоксичен килимче за йога 】 е направен от материал с висока плътност, TPE за дълготрайна и надеждна работа.TPE по-мек, по-лесно и има по-голяма еластичност, от PVC, NBR и ЕВА.А TPE материал нетоксичен, не съдържа фталатов, олово или тежки метали. дебел тренировъчен мат innhom за практикуване на йога отговаря на изискванията за безопасност CPSIA съединените щати, ASTM-F963 и калифорнийския предложения 65. 【Двупосочен нескользящий текстурный дизайн】 Универсален тренировъчен мат innhom премиум-клас за йога с двустранна нескользящими повърхности е различно отлична устойчивост на хлъзгане и превъзходно изземване, за предотвратяване на наранявания, най-добре е подходящ за практикуване на много видове йога.Той също така удобно поглъща гръбначния стълб, бедрата, коленете и лактите на твърдо пода. килимче за йога innhom Exercise ще се превърне в чудесен избор за практикуване на здравословен йога. 【Професионален и дебела подложка за йога】 Този ультраплотный и просторна килимче за йога притежава ненадминат комфорт и амортизация. Размер 72 х 24" x 5/16" е подходящ за практикуване на йога, пилатес и свободния тренировки за жени и мъже от всички нива. дебелина 8 мм - 5/16 инча осигурява отлична еластичност и същевременно осигурява по-мека подкрепа за вас.А TPE материал осигурява отлична еластичност, което може да гарантира здравето на вашите стави при продължителна употреба. 【В комплект лента за подложка за йога】 нескользящий тренировъчен мат innhom се предлага с каишка за подложка за йога, което ви позволява лесно прехвърляне на постелката за йога и да се движите с него, без помощта на ръцете.Този каишка и може да се използва като каишка за практикуване на йога за задържане / удължаване на пози и разтягане. 【Водоустойчив и лесно моющийся】 Повърхност постелки за йога innhom fitness със затворени пори предотвратява попадането на влага и пот на мат и не създава миризми.Непромокаема подложка за упражнения за йога лесно се почистват с влажна кърпа или мек сапун. 【Професионален килимче за йога с дебелина 8 мм】 Този ультраплотный и просторна килимче за йога притежава ненадминат комфорт и амортизация. Размер 72 х 24" x 1/3" е подходящ за практикуване на йога, пилатес и свободния тренировки за жени и мъже от всички нива. дебелина 8 мм - 1/3 инча осигурява отлична еластичност и същевременно осигурява по-мека подкрепа за вас.А TPE материал осигурява отлична еластичност, което може да гарантира здравето на вашите стави при продължителна употреба.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория