.

.

Кръщението Банер да Благослови Бог, Украси за Кръщенета Момичета, балони за Конфирмации, Балони за Първо Причастие, балони с Кръста за Богоявление, балони с Кръста ?

Кръщението Банер да Благослови Бог, Украси за Кръщенета Момичета, балони за Конфирмации, Балони за Първо Причастие, балони

Оценка на посетителите:

BGN 7.99
Брой продукти
Налично за поръчка

ЕЛЕГАНТЕН и СТИЛЕН фон за декорация балони с кръст от розово злато.КРАСИВИ комплекти за празнуване на запомнящи се събития със семейството, приятели, близки и т.н. набор от балони е бързо и лесно става.Можете да надува балони с хелий, ако искате ненужни, или просто по въздуха.Поради осветление и настройките на дисплея на цвят елементи може да се различават малко от цветовете на снимките.Протирание външната страна на балон с конфети със суха кърпа ще помогне на въздушния кълбо приклеиться.Препоръчва се надуване на балони точно преди упражнение, ако се използва хелий.Предварително натянутый банер God + Благослови.КОМПЛЕКСНО ИЗПОЛЗВАНЕ за кръщение, кръщенета, първо Причастие, конфирмации, Великден, Коледа, сватба, панихида и т.н. е ПОДХОДЯЩ за провеждане на събития на закрито, така и на открито.ЕЛЕГАНТЕН и СТИЛЕН фон за декорация балони с кръст от розово злато.КРАСИВИ комплекти за празнуване на запомнящи се събития със семейството, приятели, близки и т.н. набор от балони е бързо и лесно става.Можете да надува балони с хелий, ако искате ненужни, или просто по въздуха.Поради осветление и настройките на дисплея на цвят елементи може да се различават малко от цветовете на снимките.Протирание външната страна на балон с конфети със суха кърпа ще помогне на въздушния кълбо приклеиться.Препоръчва се надуване на балони точно преди упражнение, ако се използва хелий.Предварително натянутый банер God + Благослови.КОМПЛЕКСНО ИЗПОЛЗВАНЕ за кръщение, кръщенета, първо Причастие, конфирмации, Великден, Коледа, сватба, панихида и т.н. е ПОДХОДЯЩ за провеждане на събития на закрито, така и на открито.Този комплект включва 1 комплект Бог + благослови Предварително нанизанный банер с пайети от розово злато 1 бр., кръст от розово злато с кристали, topper за торта 8 бр., латексови балони с кръст от розово злато 12 см, 2 бр. балони от mylar от розово злато 18 инча, балони от mylar от розово злато 18 инча, балони от mylar от розово злато 18 инча, балони от mylar 4 бр., латексови балони с конфети 12 см, 2 бр., кабел от розово злато 10,9 ярда.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория