.

.

Футболна топка за кучета NOUGAT с Камбана във Вътрешността на Топка за кучета в закрити помещения и на открито, Състезания Писклив Топки с Джапанки, Интерактивни Игра?

Футболна топка за кучета NOUGAT с Камбана във Вътрешността на Топка за кучета в закрити помещения и на открито, Състезания

Оценка на посетителите:

BGN 8.53
Брой продукти
Налично за поръчка

⚽【Вграден звънец】 Усъвършенстване на футболна играчка за кучета с вградена камбана, топка за кучета ще издава звуци по време на игра на вашето куче, като добави на шега.Футболна топка за кучета създава забавна и интерактивна среда за вашето куче, ефективно се избягва кучешки скука, дори когато ви няма у дома. ⚽【На закрито, на открито или на вода】 наближава световното първенство, топка за кучета е изработена от висококачествен полиуретан, който е матрица стандартна футболна топка, е лек, плаващ дизайн, футболна топка за кучета може да се играе и в басейна, и в езерото, и на плажа. Можете да играете с кучето си у дома, на полето, в басейна или на плажа.Разбира се, можете да оставят своите кучета да играят сами или да отидете да се забавлявате с тях. ⚽【Гуманизированный дизайн ремъците 】 Топка за кучета с найлонови бирками, равномерно вшитыми в шевовете, ще облекчи кучета улавяне, хвърляне, влачене и извличане, по-дълъг ремък и прави по-лесно улавяне на топката на хората, така че това е обновена интерактивна играчка за кучета.Кучешки лапи равномерно нанесена на играчка топка за кучета, за да привлече вниманието на кучето. ⚽【Не дъвчене играчка】 е Подходящ за малки и средни кучета.Този интерактивно кученце футбол - страхотна играчка за игри с вашите кучета или да ги остави да играят самостоятелно.Подходящ за малки и средни кучета.Въпреки сверхпрочное качество, ние не ви препоръчваме да го използвате като дъвче играчки за агресивни жевателей.(Опаковка включва футболна топка за кучета, въздушна помпа и игла.). ⚽【Подарък】 Нито един сладко кученце няма да се откаже от футболна топка за кучета, особено от топка за кучета, може да се наслаждавате на играта и щастлив взаимодействието с owner.it е време да дари скъп собачкам футболна топка, която наистина принадлежи на тях.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория