.

.

TooCust Розова Жилетка за Безопасност за жени, Предпазни Жилетки Отразяващи с Джобове и цип, Жилетка за строителни работи, за жени и мъже, Розово Отразяваща Жилетка, Ро?

TooCust Розова Жилетка за Безопасност за жени, Предпазни Жилетки Отразяващи с Джобове и цип, Жилетка за строителни работи,

Оценка на посетителите:

BGN 6.93
Брой продукти
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати това!.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати това!.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати това!. 【Висока видимост】 Неоново розово строителен жилетка с высокоотражающими на ивици с ширина 2 инча добре се вижда през нощта.Широки светлоотразителни ленти на талията, гърдите, раменете и гърба и ще ви направи по-забележима. 【Многофункционални джобове】Розово отразяваща жилетка има джоб за телефон и прозрачен лична карта с капак в лявата страна на гърдите; джоб за моливи с 2 отделения на дясната страна на гърдите; два външни долните карго джоба с капаци.Достатъчно място за мобилен телефон, фенерче и лазерна показалка. 【Качествени шивашки, джоб за моливи с 2 отделения на дясната страна на гърдите; два външни долните карго джоба с капаци.Достатъчно място за мобилен телефон, фенерче и лазерна показалка. 【Качествено шиене и гладка светкавица】 Строителен жилетка прошит тънки бода.Всички джобове са укрепени плътни шиене, което го прави по-трайни. 【Дишаща мрежа】 Дишаща мрежа е много удобен за носене. 【Широко приложение】Този розов отразяваща жилетка с джобове, подходящи за различни лица, включително на строители, инженери, геодезисти, охрана, открит паркинг с обслужване, земята команда летище или велосипедисти.Градското строителство.За Сигурност Sentinel.Удовлетворяйте нуждите на различни работни сценарии и професии.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория