.

.

Кошници за бельо DOITOOL, сгъваема мелкоячеистая кош за мръсни дрехи, Кошница за съхранение на бельо, кошница за съхранение (случаен цвят)

Кошници за бельо DOITOOL, сгъваема мелкоячеистая кош за мръсни дрехи, Кошница за съхранение на бельо, кошница за съхранение

Оценка на посетителите:

BGN 4.26
Брой продукти
Налично за поръчка

Изработен е от нейлонового материал за трайност и употреба.Мелкоячеистая кошница с дръжка, която лесно да се движат и да вземат със себе си навсякъде.Идеално място за пералня, две спални, баня, гардеробна, общежития и т.н. Удобен и безопасен за бебето поради своята изключителна мекота и без.Тази кошница за съхранение и идеално място за съхранение на различни други предмети, детски играчки, книги, одеяла, обувки, игра с топка, всичко, което можете да пожелаете.Описание, Изработени от нейлонового материал за трайност и употреба.Тази количка за бельо - голям контейнер за съхранение на мръсни дрехи за вас.Благодарение на големия си капацитет, помага ви да почиствате мръсни дрехи, всеки ден стаята изглежда толкова спретнати и чисти.Практически домашно приготвена кошница за дрехи, което не трябва да пропуснете.Характеристики - Цвят : Случаен цвят. - Материал : найлон. - Размер : около 30 x 30 x 47 виж - Произведен от нейлонового материал за трайност и употреба. - Тази кошница за съхранение и идеално място за съхранение на различни други предмети, детски играчки, книги, одеяла, обувки, игра с топка, всичко, което можете да пожелаете. - Удобен и безопасен за бебето поради своята изключителна мекота и без. - Мелкоячеистая кошница с дръжка, която лесно да се движат и да вземат със себе си навсякъде. - Идеален за пране, спалня, баня, гардеробна, общежития и т.н.- Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пратката включва 1 х кошница за съхранение.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория