.

.

Дървен Лагер Финландска Чаша Гумено Дърво Цели Дървена Чаша Творчески Скандинавски Стил С Дръжка Подвесная Обтегач Удобна Чаша Млечни Кафеена Чаша За Домашна Упо?

Дървен Лагер Финландска Чаша Гумено Дърво Цели Дървена Чаша Творчески Скандинавски Стил С Дръжка Подвесная Обтегач Удобна

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

[Безопасни и безвредни] Чаша за кафе с мляко е безопасно и безвредно за околната среда, нетоксична и безвреден и може да се ползва с доверие. [Гладка повърхност] Дървена кафеена чаша - това е машинно формоване, ръчно фрезоване, дългогодишна текстура на дърво и гладка повърхност, отговарящи на вашите различни нужди. [Здрав материал] е Изработен от висококачествен естествен каучуково дърво, което е здрав, износостойким и може да се използва в продължение на дълго време. [С висящи катарама] Дървена чаша за мляко се различава изискан изработка на производство, с висящи катарама, която е с ниско тегло и е удобен за переноске. [Широко приложение] Кафеена чаша идеален избор за подаръци на семейството и приятелите си, широко се използва в домакинствата, ресторанти, партита и т.н. Характеристика : 1. [Здрав материал] е Изработен от висококачествен естествен каучуково дърво, което е здрав, износостойким и може да се използва в продължение на дълго време. 2. [Гладка повърхност] Дървена кафеена чаша - това е машинно формоване, ръчно фрезоване, дългогодишна текстура на дърво и гладка повърхност, отговарящи на вашите различни нужди. 3. [Безопасни и безвредни] Чаша за кафе с мляко е безопасно и безвредно за околната среда, нетоксична и безвреден и може да се ползва с доверие. 4. [С висящи катарама] Дървена чаша за мляко се различава изискан качество на производство, с висящи катарама, която е с малко тегло и е удобен за переноске. 5. [Широко приложение] чашата за Кафе - идеалният избор за подаръци на семейството и приятелите си, широко се използва в домакинствата, ресторанти, партита и т.н. Параметри : Тип на продукта : чаша за кафе с мляко Материал : каучук дърво Капацитет : 200 мл Спецификация : Чаша с една дупка Тегло : прибл. 240 г / 8,5 унции Вътрешен диаметър на вратата чаша : прибл. 8 см / 3.1 инча Височина : 6 см / 2.4 инча Обща дължина : прибл. 15 см / 5.9 инча Осъществяване Списък : 1 х Кафеена чаша 1 х обтегач.

Основни характеристики

Item Type:
Milk Coffee Cup
Material:
Rubber wood
Capacity:
200ml
Specification:
Single hole cup
Weight:
Approx. 240g / 8.5oz
Inner Diameter Of Cup Mouth:
Approx. 8cm / 3.1in
Height:
Approx. 6cm / 2.4in
Total Length:
Approx. 15cm / 5.9in
Package List:
1 x Coffee Cup  :
1 x Buckle :

Подобни продукти в категория