.

.

Дрехи за котки Sphynx Без косми, Летни Дишащи Памучни Тениски с кръгла яка и шарките на Зебра, Жилетка, Пуловер с висока воротом, Ризи Коте (Дишащи гърди, XXL (11-15 кг))

Дрехи за котки Sphynx Без косми, Летни Дишащи Памучни Тениски с кръгла яка и шарките на Зебра, Жилетка, Пуловер с висока

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Мек и удобен материал】 При бесшерстных котки-сфинксове без кожа, така че кожата им е много чувствителна и уязвима.Тениски за домашни любимци WQCXYH Изработени от мек и не на алергия памук, подходящи за котки-сфинксове. 【Сладък дизайн】 Сладки ризи за котки с шарките на зебра са изработени ръчно и са добре зашити.Прости, но добре проектирани в съответствие с линиите на тялото котки, така че те са седнали на фигурата.Тази риза за котки лесно се облича и да стреля. Свободна талия е направила бягане и скачане по-леки и по-удобни.Ризи за ежедневните костюми "Must Have" за Безволосой котки. 【Е подходящ за 4 сезона】 чудесно за целия сезон, през лятото, тези абсорбиращи потта ризи са много удобни за носене.Мека и приятна за кожата, Лека, удобна, топла и нежна.Плат прави тялото на котката дышащим и удобно в домашни условия.Идеален за ежедневна употреба, партита и фотосесии. 【Идеални подаръци за котки】 Идеален най-добрият подарък за вашето малко мил домашен любимец.Идеален за котки-сфинксове, девин рексов, корниш-рексов, петерболдов и други. 【Размери】 Внимание : Всички тези препоръки по размер са предназначени само за бесшерстной котки.M за тегло-4,4-5,5 кг. L за тегло от 6,6-8,8 кг., XL за отслабване 8,8-11 паунда.XXL за тегло 11-15 кг.Ако вашата котка НЕ безволосые, но им харесват нашите ризи, моля, попитайте за по-голям размер.По-подробна информация за размер, моля вижте таблицата за оразмеряване по-долу.Дрехи за домашни любимци WQCXYHW Тази риза е за котки идеален за котките породи сфинкс, девон рекс, корниш рекс и Питър плешив котка. Материал : 100% памук, Дебелина : плътна.Сезони : лято 。 Причина : Ежедневни облекла, сън, фотография, празник, парти и всякакви други поводи.Защо Безволосой Котката трябва да се носят палта? 1. Без защита на котешка вълна бесшерстная котка сфинкс е много чувствителен към температура и лесно поранить. 2. Им в класната риза е много подходящ за облекло и фотография.Затова висококачествен памучен облекло напълно е необходима за тяхната защита и декорация.Как да изберете Дрехи за Бесшерстной Котка?През лятото трябва да ги или да се държат далеч от пряка слънчева светлина, за да предпазват от слънчево изгаряне.През зимата много нужда от топли дрехи, за да те не простудились и не се замразява.При температури над 25 градуса добър избор ще тънки тениски или елеци.Температура от 15-25 градуса, те трябва да се носят памучни палто със средна дебелина.Температури от 10-15 градуса, те трябва да носят дебели памучни палто.При температура под 10 градуса, те трябва да носят зимни яке с памучна подплата.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория