.

.

ithinkTech А21 Акумулаторни led лампа за аварийно осветление, 120 В E26 800LM 9 W 5000 До Дневна светлина, Резервна Батерия 2000 ма Крушка за прекъсване на тока Къмпинг за отдих и разв?

ithinkTech А21 Акумулаторни led лампа за аварийно осветление, 120 В E26 800LM 9 W 5000 До Дневна светлина, Резервна Батерия

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

?【Автоматично включване при спиране на ел. захранването на електроенергия】 Тези крушки за аварийно осветление вградена батерия с капацитет 2000 mah, която автоматично се зарежда, когато се свържете към стандартен контакт.Крушка ще се включи автоматично при прекъсване на електрозахранването. ?【Вградена акумулаторна батерия】 В тази крушка за аварийно осветление, вградена батерия с капацитет 2000 mah.Зареждането отнема 5 часа, а при напълно заредена акумулатор си е достатъчно за 4 часа. ?【Може да се запали четири начина】 Го спасява от ограниченията, заключающегося в това, че традиционните крушки може да се запали само на держателе лампи.Тази крушка за аварийно осветление могат да се включат с помощта на капсула на хранене / пръст/ влажна кърпа / все още мъниче. ?【Широко приложение】 Тези лампи може да се използва като стандартна лампа на стандартния изход E26, и могат да се презареждат, за да могат те да замени свещи и фенери при прекъсване на електрозахранването.Просто трябва да ги извади от употреба и се използва пръст или капачка на хранене, така че те продължават да работят.Идеално за бивакуване на открито или като аварийно осветление. ?【Надеждност и гаранция 2 години】 Нашите аварийни лампи, сертифицирани ФК, Ro HS, UL-Listed E339087, са незаменими за вашия дом или за активна почивка.Ние ви гарантираме, че всяка крушка е внимателно тествани преди да бъдат изпратени.Ние се придържаме към думите си и предоставяме 2-годишна неограничена гаранция. ?【Моля, внимание!!】Тези крушки са напълно заредени, когато те напускат завод, но с литиеви батерии разрядятся след по-дълъг престой.Така че, моля, поставете електрическа крушка в контакта и включете, след 8 часа те отново ще са напълно заредени. 9 W 800 лумена 5000 До дневна светлина E26 база 120В.В тези крушки е вградена батерия с капацитет 2000 mah.Зареждането отнема 5 часа, а при пълно зареждане - до 4 часа.Led лампи са по-энергоэффективны, в сравнение с традиционните лампи с нажежаема жичка, срока на служба на тези светодиодни лампи достига 25 000 часа.Всяка кутия с електрически крушки е тествана, и те няма да пренебрегнете космически при транспортиране.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория