.

.

Casa Vieja 56Комби е Модерен 6-Лопастный Вентилатор на Тавана за вътрешно и Външно използване с Led Дистанционно Управление Матиран Никел Бял Конус Влажни за Вътрешния Дв?

Casa Vieja 56Комби е Модерен 6-Лопастный Вентилатор на Тавана за вътрешно и Външно използване с Led Дистанционно Управление

Оценка на посетителите:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично за поръчка

размах на острието 56 инча. стъпка на ножовете 12 градуса. Размер на двигателя за постоянен ток 153 x 20.Навес има ширина 6 см и височина 2 1/2 инча. комплект вградени led осветление с мощност 25 Вата. 1550 лумена. 76 CRI. Цветна температура 3000 K.Мат " никелова покритие на двигателя. Шест дървени остриета със сребърен цвят.Бял лещи.Пълнофункционален 6-стъпка ръчно дистанционно управление.Предназначени за употреба във влажни помещения, като например закрит веранда и тераса.Не е подходящ за помещения с влажен климат и въздействието на солена вода. 6 "спусъка пръчка в комплект.Височина на вентилатора е 11 см от тавана до остриета, 13 1/2 инча от тавана до долната част на вентилатора (с 6-инчов товаро).Модерен дизайн с модерна чувствителност, този дизайнерски любезно предоставена колекция Casa Vieja Estate.Сребро мотор и остриета се допълват бял конус.Вграден светодиоден модул се управлява с помощта на включения преносим дистанционно управление.Предназначена е както за вътрешни, така и за външни помещения във влажни помещения.Вентилатори Casa Vieja вече повече от двадесет години, представляват върха на дизайн и ценности.Купувайте освежаващи фасоны за помещения и на открито.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория