.

.

Пластмасов държач за сапун Veemoon Декоративни Сапуни 16 бр препарат за съдове стенни подвесная препарат за съдове държач за сапун ястия сладък държач за сапун ястия С?

Пластмасов държач за сапун Veemoon Декоративни Сапуни 16 бр препарат за съдове стенни подвесная препарат за съдове държач

Оценка на посетителите:

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Пп. Самоотводящийся държач за сапун : Изработен е от полипропиленови материали, държач за сапун, устойчиви на корозия и е водоустойчив, което осигурява постоянна употреба.Препарат за съдове за баня : Притежател е в съвременното декоративно стил и е проектирана за дълги години употреба.Държач за сапун : Без дупки, подвижни, за многократна употреба, позволява лесно извличане, без да оставят следи или лепкави остатъци.Стенен държач за сапун ястие : нов начин на живот, щадящи околната среда, безопасно, благодарение на което сапун, която изсъхва бързо, запазете сапун за по-дълга употреба.Пластмасов държач за сапун : Проста и модерна сливная препарат за съдове-добър предмет за себе си или като подарък за семейството.Пп. Самосливающийся държач за сапун : Изработен е от полипропиленови материали, държач за сапун, устойчиви на корозия и е водоустойчив, което позволява да го използвате постоянно.Препарат за съдове за баня : Притежател е в съвременното декоративно стил и е проектирана за дълги години употреба.Държач за сапун : Без дупки, подвижни, за многократна употреба, позволява лесно извличане, без да оставят следи или лепкави остатъци.Стенен държач за сапун ястие : нов начин на живот, щадящи околната среда, безопасно, благодарение на което сапун, която изсъхва бързо, запазете сапун за по-дълга употреба.Пластмасов държач за сапун : Проста и модерна препарат за съдове за източване на водата - чудесен предмет за себе си или като подарък за семейството.Пратката е списък от 16 х притежателите на сапун Характеристики - Цвят : син, бял, розов, тъмно син Материал : PP - Размер : около 13,00 X7,50 X7,50 см / 5,11 X2,95 X2,95 инча, - е Изработен от полипропиленови материали, държач за сапун, устойчиви на корозия и е водоустойчив, осигурява продължителна употреба. - Проста и модерна препарат за съдове за източване на водата - добър предмет за себе си или като подарък за семейството. - Лесен и компактен, лесен за съхранение и употреба, с извънбордов дизайн на стената, не заема никакво място. - Идеален държач за сапун за душ, стая, баня, тоалетна, кухня, баня и още много други. - Дизайн за изискан, стилен и красив, може да се комбинира с повечето бижута за баня.Информация за стоки искате да имате здрав и богат на функции рафтове за съхранение?Този предмет ще отговарят на вашите нужди.Изработен е от полипропилен материал за продължителна употреба.Издръжлив, практичен, устойчив и прекрасен дизайн слива, идеален инструмент за домашна кухня или баня.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория