.

.

BUSOKIP Органайзер за инструменти за коса-Държач за сешоар Монтиране на стена-Органайзер за инструменти за коса Плот-Голям държач за горещи инструменти за плойки, сеш?

BUSOKIP Органайзер за инструменти за коса-Държач за сешоар Монтиране на стена-Органайзер за инструменти за коса Плот-Голям

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

✅【Достатъчно и разумно пространство】 -12,2 x 6,9 x 5.9 инча.Съдържа 5 различни отделения за съхранение на любимите си инструменти за коса.Тази поставка за сешоар е много компактен дизайн с голям капацитет за съхранение.Много е удобно да се организира плота и тоалетка с огледало в банята. ✅【Най-високо качество за дълъг период на употреба】-Нашият органайзер за инструменти за коса е изработена от висококачествен гладене и е оценен на дълъг живот!Всички продуктът е произведен от здрава желязна плоча с твърда повърхност, защитена от корозия.Този продукт лесно да се почистват и да се грижат за него, просто избършете с влажна кърпа.Нашият материал е с висока устойчивост на вода, което позволява на този органайзеру ще продължи дълги години.Той е естествен и елегантен външен вид и може лесно да се съчетае с мебели от всякакъв стил. ✅【Практичен и универсален】 стойка за съхранение на фризьорски салони плотове BUSOKIP проектирани с просторни прорези и множество отделения за съхранение.Това не е само кутия за съхранение на фризьорски инструменти, в допълнение към фенам, клещи маша, выпрямителям за косата, по-дългия преден отделение можете също така да поставите грим, лосиони, козметични средства, козметика, средства за грижа за кожата, четки за грим и др. ✅【Удобен и обмислен】 държач за сешоар BUSOKIP оборудван с 2 подвижни кошници за съхранение, в която може да се съхранява маша, утюжок, преси за коса, щеткодержатель, осигуряване на сигурно място за бързо охлаждане на тези горещи инструменти и тяхното безопасно съхранение, без да се притеснявате за расплавлении други аксесоари за баня.Подвижни кошница за съхранение и могат да бъдат окачени отстрани на организатор, за да се увеличи капацитетът на целия кутия за съхранение. ✅【Перфектния подарък и 100% удовлетвореност】 За тези, които обичат да се поддържа чистота и ред, това е идеален подарък, който придава стилен завършек на столешницам и тоалетен столикам в банята.Тази изключително практични и оригиналната поставка за коса е задължителна за всички.Ние сме сигурни, че ви харесва, защото ние сме инвестирали в това е любовта.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!. Органайзер за баня е много издръжлив, но не чуплив.По-голям капацитет, подходящ за различни видове инструменти, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. Топлоустойчива стомана чаши бързо се охлажда горещи инструменти.Практични идеи за подаръци за Коледа, рожден ден, Свети Валентин и празнични мероприятия!.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория