.

.

Настолен Вентилатор за пръскане с вода, 2 в 1, Дистанционно Управление, Вентилатор, за да Ръми Вода, Овлажнител с 3 Скорости и Таймер, USB, Акумулаторна батерия с Подвиж?

Настолен Вентилатор за пръскане с вода, 2 в 1, Дистанционно Управление, Вентилатор, за да Ръми Вода, Овлажнител с 3 Скорости

Оценка на посетителите:

BGN 12.79
Брой продукти
Налично за поръчка

【Функция】 Обнови настолен вентилатор влагозадържащ, просто добавете вода в резервоара, и от фенове за пръскане на вода ще осигури хладен бриз и водна мъгла, хладно, но не и суха. 【Лесна употреба】 Разработен с 3 скорости и таймер, повече не се притеснявайте за това, че забравите да изключите настолен вентилатор, за да ръми. Дистанционно управление за лесна работа. 【Дизайн】 Повдигаща конструкция с възможност за наклон от 30 ° позволява регулиране на съответния ъгъл обдува и спестяване на пространство. 【Широко се използва】 4,7 x 7,5 инча. Нашият фен въздушен охладител лек и преносим.Настолен вентилатор, за да ръми по-безопасни и по-тихи други фенове.Идеално за спални, офис работния плот, на къмпинг, на открито, на плажа. 【Че получавате】 1 x Охлаждащ вентилатор влагозадържащ на въздуха - 1 x дистанционно управление - 1 x USB кабел. 【Функция】 Обнови настолен вентилатор влагозадържащ, просто добавете вода в резервоара, и от фенове за пръскане на вода ще осигури хладен бриз и водна мъгла, хладно, но не и суха. 【Лесна употреба】 Разработен с 3 скорости и таймер, повече не се притеснявайте за това, че забравите да изключите настолен вентилатор, за да ръми. Дистанционно управление за лесна работа. 【Дизайн】 Повдигаща конструкция с възможност за наклон от 30 ° позволява регулиране на съответния ъгъл обдува и спестяване на пространство. 【Широко се използва】 4,7 x 7,5 инча. Нашият фен въздушен охладител лек и преносим.Настолен вентилатор, за да ръми по-безопасни и по-тихи други фенове.Идеално за спални, офис работния плот, на къмпинг, на открито, на плажа. 【Че получавате】 1 x Охлаждащ вентилатор влагозадържащ на въздуха - 1 x дистанционно управление - 1 x USB кабел.Спецификация Тип елемент : 2 в 1 Фен Овлажнител Материал : ABS, PP Капацитет на резервоара за вода : 1000 мл Фен Овлажнител Батерия : Полимерно-литиева батерия 4000 mah (в комплекта) Батерия на дистанционното управление : бутон на батерията CR2025 150 ма (включени в комплекта) Размер : приблизително 19x12x12 см / 7,5x4,7x4,7 инча Тегло : около 930 г / 32,8 унция Мощност за зареждане : 8 W Време за зареждане : 3,5 ч Количеството на еднократно пръскане : 60 мл на час на Обема на двойна пръскане : 120 мл на час, Като се използва 1. Извадете резервоара за вода. 2. Добавете 1000 мл вода. 3. Дълго кликнете върху бутона вентилатора, за да се повиши вентилатор.Осъществяване списък 1x2 в 1 Вентилатор-овлажнител на въздуха (батерия в комплекта) 1 х дистанционно управление (батерия в комплекта) 1 х USB кабел.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория