.

.

Cabilock 2 бр. Алтарный Декор Очарователен Порция Ориз, Подающая основател на будистката Късмет, Латунное Празнично Ястие, което Предлага Бог Златен Мед Офис за Украса ?

Cabilock 2 бр. Алтарный Декор Очарователен Порция Ориз, Подающая основател на будистката Късмет, Латунное Празнично Ястие,

Оценка на посетителите:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Украса на офис GOLDEN TREASURE BASIN - месинг, тънка работа, издълбани на риба, птици и зверове, изящни и красиви.САХАРНИЦА - устойчивост на стареене, не е лесно да избледняват, ярък цвят.ПОЗДРАВИТЕЛЬНЫЙ ДЕКОР - Можете да добавите балсам в тази обстановка от рог на изобилието за по-добър мирис.КУПА GOLDEN TREASURE-Изработени от висококачествена латунного материал е достатъчно устойчив за продължителна употреба. китайската купа съкровище.КУПА за ТАМЯН - Изработени от висококачествена латунного материал за продължителна употреба.Украса на офис GOLDEN TREASURE BASIN - месинг, тънка работа, издълбани на риба, птици и зверове, изящни и красиви.САХАРНИЦА - устойчивост на стареене, не е лесно да избледняват, ярък цвят.ПОЗДРАВИТЕЛЬНЫЙ ДЕКОР - Можете да добавите балсам в тази обстановка от рог на изобилието за по-добър мирис.КУПА GOLDEN TREASURE-Изработени от висококачествена латунного материал е достатъчно устойчив за продължителна употреба. китайската купа съкровище.КУПА за ТАМЯН - Изработени от висококачествена латунного материал за продължителна употреба.Осъществяване на Списък 1 x Украшение Характеристики - Традиционен стил е изключително подходяща за празнична атмосфера на пролетния фестивал. - Висококачествени материали и технологии на производство, както и издръжливост.Нов Дизайн и красив, а качеството на изработка е изискана и деликатна. - Материали за защита на околната среда, които не съдържат вредни вещества и са безопасни. - Цвят : златист - Материал : месинг - много реалистична Форма и красива, можете да я поставите навсякъде в дома си, за да се засили атмосферата. -Размер : 12,00 X12,00 X5,80 см / 4,72 X4,72 X2,28 инча - много подходящ като подарък за хората, на празнични партита.Информация за стоки Поздравительный декор - един от най-добрите варианти за вас.Украса за офиса Golden Treasure Basin Търсите професионално, достъпни бижута от рог на изобилието?Търсите здрав инструмент, който едновременно може да се превърне в украса?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата украса от рога на изобилието, трябва да отговарят на вашите нужди.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория