.

.

Видеоняня Blemil, Видеоняня с разделен екран с диагонал 5 инча, 2 Камери и аудио, Дистанционно завъртане/Наклон/Увеличение, Двупосочен разговор, Монитор стайна темпера?

Видеоняня Blemil, Видеоняня с разделен екран с диагонал 5 инча, 2 Камери и аудио, Дистанционно завъртане/Наклон/Увеличение,

Оценка на посетителите:

BGN 49.41
Брой продукти
Налично за поръчка

【Цветен разделен екран с диагонал 5 инча и две камери】 : Видеоняня има два отдалечени камера с възможност за завъртане, наклон и увеличение, както и функция за разделяне на екрана, която позволява да имат по-голям зрителен ъгъл и да обърнат внимание на своите деца.Две камери, позволяват ви да следите с две деца в различни стаи.Режим на разделен екран показва две различни изображения, в близост до 5-инчов екран. 【❣ Осигуряване на поверителност и сигурност】 : Монитора се включва и възпроизвежда без Wi-Fi и никакви приложения, като се използва технология FHSS за безопасно предаване по вътрешния канал на 2,4 Ghz.Други лица не могат да следват вашия поверителността през монитора. 【❣ Двустранен разговор и монитор с широк преглед на】 : идеален за успокояване на вашето бебе, докато той заспива в детската стая.Успокойте детето си с помощта на функцията за двустранна връзка, или играйте успокояваща приспивна песен, когато детето плаче.Вид на камера радионяни Blemil може да се върти на 355 ° хоризонтално и на 120 ° вертикално, като се осигурява възможност за наблюдение на цялата детска стая. 【❣ Инфрачервено нощно виждане и режим на Vox】 : Автоматично инфрачервено нощно виждане осигурява ясен преглед на детската стая, дори и при изключване на светлина, така че вие можете директно да възприемат чрез сетивата, без да пречи на детето. Режим VOX осигурява спестяване на енергия, и можете да се концентрирате върху своите неща, докато мониторът не се активира звуков сигнал на детското устройство. 【❣ По-интелигентни функции】 : На главния монитор, можете да настроите часовника, за да напомня за необходимостта да се направи нещо подобно на хранене, подгузника или други действия.Той може да бъде инсталиран на 1 час, 2 часа или 4 часа.Индикатор на температурата на главния блок също ви позволява да знаете, когато дойде време да регулирате термостата.Корпуса на фотоапарата и аксесоари.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория