.

.

Аксесоари за хокей партита - Комплект за рождения Ден на хокей на лед хокей, състоящ се от Чинии, Чаши, Салфетки, прибори, Покривка, Банер за детски отбор по хокей фен?

Аксесоари за хокей партита - Комплект за рождения Ден на хокей на лед хокей, състоящ се от Чинии, Чаши, Салфетки, прибори,

Оценка на посетителите:

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

? , За да проверите за хокей на тематични партита - Време се забавляват!Хубав малък празничен комплект за вашето любител на хокей!. ?Ценен пакет - Луксозни аксесоари за хокей на парти за рожден ден, включително и 1 хокей банер честит рожден ден, 20 заведения за хранене чинии, 20 десертни чинии, 20 чаши, 20 кърпички, 20 прибори за хранене, 1 хокейна покривка. ?Уникален дизайн - Добър набор за хокей тематични партита, ясно показвайки удоволствието от хокей на лед, който може да създаде силна парти атмосфера.Те ще придадат на сервировке на бюрото си прекрасна гледка и ще попълни си парти енергия. ? ЛЕСНА употреба - Хокей банери честит РОЖДЕН ден предварително опъната.Просто отделете няколко секунди, за да го закачите на любимите си дисплей. ?Се използва Широко - идеални, за да проверите за партита по хокей на лед хокей могат да бъдат организирани по най-различни места, подходящи за провеждане на спортни фестивали за хокей, детски тематични партита по повод рождения ден, игрални дни, партита по провеждането на по хокей на турнири, събития на открито и много други. ? , За да проверите за хокей на тематични партита - Време се забавляват!Хубав малък празничен комплект за вашето любител на хокей!. ?Ценен пакет - Луксозни аксесоари за хокей на парти за рожден ден, включително и 1 хокей банер честит рожден ден, 20 заведения за хранене чинии, 20 десертни чинии, 20 чаши, 20 кърпички, 20 прибори за хранене, 1 хокейна покривка. ?Уникален дизайн - Добър набор за хокей тематични партита, ясно показвайки удоволствието от хокей на лед, който може да създаде силна парти атмосфера.Те ще придадат на сервировке на бюрото си прекрасна гледка и ще попълни си парти енергия. ? ЛЕСНА употреба - Хокей банери честит РОЖДЕН ден предварително опъната.Просто отделете няколко секунди, за да го закачите на любимите си дисплей. ?Се използва Широко - идеални, за да проверите за партита по хокей на лед хокей могат да бъдат организирани по най-различни места, подходящи за провеждане на спортни фестивали за хокей, детски тематични партита по повод рождения ден, игрални дни, партита по провеждането на по хокей на турнири, събития на открито и много други.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория