.

.

Мозайка Шиене на плат Цветове на Дъгата В Клетка с Мрежи, Изолиран Херметически Раница-Хладилник за Обяд, Къмпинг, Пикник, Туризъм, Множество Чанта-Хладилник за Жен?

Мозайка Шиене на плат Цветове на Дъгата В Клетка с Мрежи, Изолиран Херметически Раница-Хладилник за Обяд, Къмпинг, Пикник,

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Здрав материал : Чанта-хладилник за обяд изработени от здрав найлон Guzhi (100% полиэфирное влакна) + PEVA (подплата).Той може да запази храни и напитки за по-студените или топли в продължение на няколко часа, което е практично и издръжлив, му е трудно да се почеше.Размера на чантата-хладилника за обяд : 13 х 7,9 х 16,9 инча (33 х 20 х 43 см). Голям капацитет за съхранение на храна, чинии, салфетки, бира, закуски, вода с лед, напитки или кърпи.Банката е с капацитет до 36 кутии (330 мл) напитки с достатъчно празно място.Множество офиси и регулируема конструкция : един основен джоб, един преден джоб и два странични етажа джоба. Различни места за съхранение на различни храни и напитки.Меки регулируеми презрамки осигуряват максимален комфорт и подкрепа.Причина : Подходящ за работа, пикник, къмпинг, туризъм, риболов, движение, пътуване до плажа, колоездене, освобождаването и т.н. Доставка (моля, обърнете внимание : това се отнася само до поръчките, изпратени от продавача.) : не се притеснявайте за доставка твърде късно.Нашата стандартната куриера е необходимо само около 16 дни, на изпращане.Изолиран херметически раница-хладилник за обяд, къмпинг, пикник, туризъм, множество чанта-хладилник на рамото за жени и мъже. 1. Вътрешна подложка горещо пресоване с водоустойчива и топлоизолационни дизайн, лесно се запазва прясна и вкусна храна за семейството и приятелите. 2. Тази чанта-хладилник за обяд има различни персонални мотиви за избор, трябва само да изберете стила, който ви харесва повече. 3. Задната част е от дишаща мрежа отвежда потта, поддържане на прохладата, това прави всички занимания на открито или на закрито по-приятни.4. Нашите пакети-охладители за обяд могат да запазят храни и напитки за по-студените или топли в продължение на няколко часа, като се използва пакет с лед за по-добро задържане на охлаждащ ефект. 5. Идеален подарък за пикник, къмпинг, пътуване ентусиасти за мъже/жени, лесен за почистване, може да се използва в продължение на дълго време.Високотехнологичен печат : С помощта на мастило на по-високо качество и технологията сублимация печат с помощта на боя с висока температура на отопление за осигуряване на ярки цветове и трайност; никога не избледнява.За нашия марката Oyihfvs : Ние се стремим да създават достъпни красиви и трайни продукти.Да предоставим на нашите клиенти продукти с най-високо качество и най-модерен дизайн, вечния.Голямо разнообразие на модели на различни стоки по избор в нашия магазин!Отлично обслужване на клиенти : след Като по някаква причина не сте доволни, моля, веднага се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще решим проблема ви, докато не сте доволни.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория