.

.

3шт Великденски Покривки-Щастливи Великденски Декорации Заек Пилета Пролет Еднократни Найлонови Покривки Розово Великденски Декор на Масата Щастливи Великденск?

3шт Великденски Покривки-Щастливи Великденски Декорации Заек Пилета Пролет Еднократни Найлонови Покривки Розово Великденски

Оценка на посетителите:

BGN 5.33
Брой продукти
Налично за поръчка

?【РОЗОВО】Ще получите пасхалната пластмасова покривка за маса, която ще бъде едновременно красива и функционална!В комплекта са включени 3 броя розови покривки с великденски, размерът на всяка неща 86,6 X51,2 инча.Това ще се превърне в чудесна украса за масата и ще ви даде щастлива атмосфера. ?【СЛАДЪК】 Специално разработен с изискани модели, включително зайци, пилета, цветя и великденски яйца с различни цветове.Върху банера и отпечатани "честит Великден".Това прекрасно бижу, което не можете да пропуснете. ?【За ЕДНОКРАТНА употреба】 покривка Бъни & chicks изработени от пластмаса, сигурна и трайна, можете да я поставите върху някоя маса, тя е красива и запазва маса в чистотата, просто я хвърлят след парти, водоустойчива покривка не е необходимо отново да се почисти масата. ?【ПРИЛОЖИТЕ КЪМ】 може да се използва не само като покриване на масата за великден партита, но и като добър фон за снимки.Така че постелите на масата нашата уникална покривка за незабравимо парти, това е чудесно и спестява време на прибиране на реколтата. ?【Услуги】 Моля, обърнете внимание, че поради проблеми с фабрично запечатани найлонови покривки за маса, които току-що са били отворени, могат да имат лек аромат, ако сте против, моля, разширете ги предварително и се оставя за ден, преди да използвате, благодаря за разбирането. ?【РОЗОВО】Ще получите пасхалната пластмасова покривка за маса, която ще бъде едновременно красива и функционална!В комплекта са включени 3 броя розови покривки с великденски, размерът на всяка неща 86,6 X51,2 инча.Това ще се превърне в чудесна украса за масата и ще ви даде щастлива атмосфера. ?【СЛАДЪК】 Специално разработен с изискани модели, включително зайци, пилета, цветя и великденски яйца с различни цветове.Върху банера и отпечатани "честит Великден".Това прекрасно бижу, което не можете да пропуснете. ?【За ЕДНОКРАТНА употреба】 покривка Бъни & chicks изработени от пластмаса, сигурна и трайна, можете да я поставите върху някоя маса, тя е красива и запазва маса в чистотата, просто я хвърлят след парти, водоустойчива покривка не е необходимо отново да се почисти масата. ?【ПРИЛОЖИТЕ КЪМ】 може да се използва не само като покриване на масата за великден партита, но и като добър фон за снимки.Така че постелите на масата нашата уникална покривка за незабравимо парти, това е чудесно и спестява време на прибиране на реколтата. ?【Услуги】 Моля, обърнете внимание, че поради проблеми с фабрично запечатани найлонови покривки за маса, които току-що са били отворени, могат да имат лек аромат, ако сте против, моля, разширете ги предварително и се оставя за ден, преди да използвате, благодаря за разбирането.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория