.

.

200 Опаковки Текстилни Торбички за Лепило за Мигли, Дюза За почистване Струйници, Филтър, Салон, Преносими Кърпички Без Кърпичка, Антистатик Дюза За Удължаване на Ми?

200 Опаковки Текстилни Торбички за Лепило за Мигли, Дюза За почистване Струйници, Филтър, Салон, Преносими Кърпички Без

Оценка на посетителите:

BGN 3.94
Брой продукти
Налично за поръчка

Кърпички за лепило за мигли : Вие ще получите 200 сухи кърпички за лепило за удължаване на мигли и избърсване на лака за нокти, това е достатъчно за индивидуална употреба и в салона.Изработен е от меки съставки, не предизвиква дразнене, е безопасна за употреба.Нетъкан материал, не са изкъпани, вълна, лесен за почистване дюза за лепило за удължаване на мигли. бързо сотрите остатъци от лепило, ефективно предотвратяване на удари лепила в врата бутилки.Нашите безворсовые кърпички за нокти са изработени от висококачествени текстилни материали, които не оставят вълна или остатъци, прилипших на кожата при подготовката на миглите.Еднократно използване, прост и удобен, подходящ за професионалните салони така и за частни лица. Подходящ за професионална или лична употреба.Опакована в пластмасова кутия, е леснодостъпен и е чист в употреба, подходящи за почистване на тубичката с лепило, пинсета и работния плот.когато имате бизнес пътуване, планирайте почивка и професионално обслужване на персонала салон на място.Функционалност : 1. Материал от нетъкан текстил, без загуба на козина, дюза за лепило за удължаване на мигли е лесно да се почистват. 2. Бързо сотрите остатъци от лепило, ефективно предотвратяване на удари лепила в врата бутилки. 3. Еднократно използване, прост и удобен, подходящ за професионалните салони така и за домашна употреба. 4. Опакована в пластмасова кутия, леснодостъпен и удобен за използване, подходящ за почистване на тубичката с лепило, пинсета и работния плот. 5. Включително 200шт накрайници лепило за удължаване на мигли в опаковки, също може да се използва за премахване на остатъци от лак за нокти.Параметри : Тип на продукта : Кърпа за лепило за удължаване на мигли Материал кърпички : нетканая плат, Количество : 200 бр. /кор. Подходящ : за индивидуална и салонного използване на Област на приложение : почистете гърлото на флакона с лепило, почистете пинсети, почистете работния плот на Употреба : След използване на лепило забършете гърлото на флакона със салфетка, след това затворете плътно, за да му ефективно да се предотврати запушване на гърлото на флакона с лепило.Размер кърпички за премахване на лепило : около 4,7 х 4,7 см. /1,9 х 1,9 инча Списък на опаковките : 200 х Кърпа за премахване на лепило за удължаване на мигли.

Основни характеристики

Item Type:
Eyelash Extension Glue Nozzle Wipe Material
Quantity:
200 pieces/box
Suitable:
For individual and salon use
Scope:
clean the mouth of the glue bottle, clean the tweezers, wipe the work table
Usage:
After using the glue, wipe the mouth of the bottle with a wiper, then close it tightly to effectively prevent the mouth of the glue bottle from clogging. Size of the glue cleaner wipe
List of packages:
200 x Eyelash Extension Glue Nozzle Wipe :

Подобни продукти в категория