.

.

Panghuhu88 42Невидим Вентилатор на Тавана Fandelier, Полилеи с Осветление, Модерен Кристална Вентилатор на Тавана с Дистанционно Управление, 4 Повдигащи ABS-нож за Декориране ?

Panghuhu88 42Невидим Вентилатор на Тавана Fandelier, Полилеи с Осветление, Модерен Кристална Вентилатор на Тавана с Дистанционно

Оценка на посетителите:

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Цвят и скорост на】Окачен вентилатор на тавана включва 3 цвята осветление, бяла светлина/неутрална светлина/ топла светлина, може да се променя за изграждане на друга атмосфера с помощта на дистанционно управление.висока яркост, ниска консумация на енергия и дълъг живот.Скоростта на вентилатора може да се регулира с помощта на превключвател High-mid-low. 【Иновативен дизайн 】 Прибиращи вентилатори и led полилей 2 инча, това е много икономично.Остриета от ABS пластмаса автоматично се издигаха и се поставят вътре при включване и изключване. настройка на таймер за 1 час, 2 часа, 4 часа и 8 часа се предлага с дистанционно управление. 【Здрав】Двигател от мед осигурява силен въздушен поток и тиха работа благодарение на вентиляционным на дупките, които могат да намалят вътрешната температура на основния блок и удължаване живота на двигателя. 【Дизайн с прибиращ острие】 Разтегателен акрилни вентилатор на тавана прави дома по-красив, вентилатор, не само ви дава прохлада през лятото, но и осигурява достоен украса. 【Безшумен двигател】 Умни невидими вентилатори със стъклен абажуром с дистанционно управление и 4 с акрилни кафяви остриета, 3-стъпка превключвател, тиха работа на двигателя, липса на шум, не влияят върху качеството на съня, когато идва лятото, ви осигуряват прохлада.Окачен вентилатор на тавана включва 3 цвят на подсветката : бяло, neutral, топло.Прибиращи вентилатори и led полилей 2 инча - това е много икономично.Регулируем размер на падащото меню.Двигател, изработен от мед, осигурява силен въздушен поток и тиха работа благодарение на вентиляционным на дупките.С выносным прибира акрилно вентилатор на тавана на къщата да изглежда по-красива, вентилатор, не само ви дава прохлада през лятото, но и осигурява достоен клирънс.Умни невидими вентилатори с дистанционно управление, прозрачно абажуром и 4 с акрилни кафяви остриета, 3-стъпка превключвател, тиха работа на двигателя, липса на шум, не влияят върху качеството на съня, когато идва лятото, ви осигуряват прохлада.Отдалечен.Прибиращи вентилатори и led полилей 2 инча - това е много икономично.Остриета от ABS пластмаса автоматично се издигаха и се поставят вътре при включване и изключване. настройка на таймер за 1 час, 2 часа, 4 часа и 8 часа се предлага с дистанционно управление.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория