.

.

Homoyoyo Автомобили Парцал Автомобили Парцал Автомобили Парцал Мебели за дома Килим Метла 1БР Практически Четка За Почистване на Дръжката на Четка За Почистване на Ди?

Homoyoyo Автомобили Парцал Автомобили Парцал Автомобили Парцал Мебели за дома Килим Метла 1БР Практически Четка За Почистване

Оценка на посетителите:

BGN 4.91
Брой продукти
Налично за поръчка

Той е изработен от висококачествени материали и може да ви служи дълго време. много подходящ за почистване на дрехи, легла, мебели, кола, диванной на метла.Тя може да се използва като четки за обработка на дървесина, каминных зъби и клавиатури.Изработени удобна дръжка, която удобно се държат.Тази четка позволява лесно почистване на най-малките частици прах, пясък i. Той е изработен от висококачествени материали и може да ви служи дълго време. много подходящ за почистване на дрехи, легла, мебели, кола, диванной на метла.Тя може да се използва като четки за обработка на дървесина, каминных зъби и клавиатури.Изработени удобна дръжка, която удобно се държат.Тази четка позволява лесно почистване на най-малките частици прах, пясък i. Описание на Четината компактни и плътни, с тях не се разпада ворсинка при използване на трайна.Повърхността дръжка гладка, и много удобен за хващане.Той има широк спектър на приложение и може да се използва за легло, мека мебел, автомобили, нощни тумбочек и на други места.много практично, може да отговори на вашите различни нужди.Характеристики - Цвят : Кафяво.- Материал : Изкуствен,.- Размер : около 36,80 X9,00 X2,70 см./ 14,46 X3,54 X1,06 инча.- изработен е от висококачествени материали и може да ви служи дълго време.- много подходящ за почистване на дрехи, легла, мебели, кола, диванной метли.- Тя може да се използва като четки за обработка на дървесина, каминных зъби и клавиатури.- Изработени удобна дръжка, която удобно се държат.- Тази четка позволява лесно почистване на най-малките частици прах, пясък i. Предпоставка включва 1 х четка.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория