.

.

Контролери Etigood Switch Безжична Bluetooth, Геймпад Switch Pro Controller с макропрограммированием, събуждане, вибрации, функция шестиосевого жироскоп, съвместими с Nintendo Switch (син, Че?

Контролери Etigood Switch Безжична Bluetooth, Геймпад Switch Pro Controller с макропрограммированием, събуждане, вибрации,

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

?Е съвместим с контролер Switch pro е съвместима с превключвател, се предлага с функция макропрограммирования, събуждане, вибрации, шестиосевого жироскоп, поддържа игри PC X-input (pc360) за КОМПЮТЪРА. ? Безжична разстояние Bluetooth - стабилен и надежден сигнал без забавяне или повреда в рамките на 8 метра.Безжичен контролер Bluetooth ви позволява да се насладите на играта, без ограничения в пространството. ?Контролери с двойна вибрация, превключватели, вградени в системата, двойна вибрация, осигуряват 3 нива на вибрации (слабо-средно-силно), се уреждат от бутоните L / R / ZR / ЗЛ, подобряване на геймплея. ?Сензори за превключване на контролера вградени 6-аксиални сензори за движение с гироскопом, функцията за автоматично / ръчно управление улесняват прицеливание с помощта на превключвател на контролера, които позволяват да се получават удоволствие от хазарта. ?Ниска консумация - конструкция на безжичния контролер с автоматично преминаване в режим на готовност, намек за зареждане и предупреждение за ниско напрежение.Време за зареждане за 2-3 часа, време работа на 6-8 часа, се уверете, че можете да се насладите на игри по-дълго без прекъсване. ?Геймпад Switch pro с възможност за изключително прецизен контрол на позицията, скоростта и режима на работа, по-бързо стартиране / спиране на движението. ?Ръка, извита ръкохватка, вогнутое рокер и интелигентен дизайн на разположението на клавишите, осигуряващ ви приятна работа.Технически характеристики : Модел : T23 NS Напрежение : DC 3,6-4,2 ПО Време на зареждане : 2-3 часа Време на работа : 6-8 часа Разстояние на Bluetooth :

Основни характеристики

Подобни продукти в категория