.

.

Дамски чанта за обяд Yerdos, Изолиран Обяд-Бокс за Мъже, Лека Здрава чанта-тоут с Регулируем пагон за Офис Работа, Пикник, Туризъм, Плажната Риболов-(Тъмно-Сиво)

Дамски чанта за обяд Yerdos, Изолиран Обяд-Бокс за Мъже, Лека Здрава чанта-тоут с Регулируем пагон за Офис Работа, Пикник,

Оценка на посетителите:

BGN 10.12
Брой продукти
Налично за поръчка

【Като път подходящ размер】 10,62 х 7,08 х 7,87 инча, 0,85 кг.Дамски чанта за обяд е лесна и удобна, в нея можете да съхранявате мъжки обяд кутии с плодове и напитки.В предния джоб може да съхрани своя мобилен телефон и лични вещи, а в странично нетната джоба може да се съхранява чаши за вода, салфетки и т.н. Например, може да се съхранява 3 кутии за обяд размер L, 2 бутилки за напитки и 4 ябълки, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за пътуване. 【Издръжлив】 поясная чанта за обяд за мъже изработени от висококачествена и екологично чиста матова тъкан Оксфорд с точното нивелиране, водоустойчива и херметически, за лесно почистване.Пакет за обяд има вътре три слоя изолация, предназначени за по-добро поддържане на температурата на продукти и запазване на техните пресни или топла до 4 часа. Подкладочная алуминиево фолио е изолационен материал, който може да задържа лед и поддържат напитки и плодове, свежи и прохладни през 4-8 часа. 【Удобни за носене】 Изолиран пакет за обяд с подобрена сгъсти дръжка може да се регулира за всякаква дължина, външен дизайн и двойна светкавица улесняват неговото полагане.Този вид чанти за обяд харесва на всички, тя е подходяща за различни случаи, включително и за офис, пътуване, бизнес пътуване, къмпинг, пикник, плаж, риболов и т.н. Разбира се, тя може да се използва като подарък за приятелите си. 【Безопасност и здраве】 Нашите пакети за обяд за еднократна употреба са изработени от висококачествени екологично чисти материали, което гарантира, че вие и вашето семейство ще се насладите на вкусни блюда по всяко време и на всяко място, което прави живота ви по-лесно и по-забавно. 【Добро обслужване】 Ние се стремим към удовлетвореността на клиентите си и правим всичко възможно, за да осигури високо качество на стоки и услуги.Ако имате някакви въпроси относно пакет за обяд, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.чанта за белите дробове.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория