.

.

ZUZUAN 3 м/120 Рулетка за тялото, Рулетка за тъкани на тялото, Рулетка за Шиене, Медицинска Измерване на лента, двустранно Кожена Рулетка, прибиращ (черно и червено, 2 опак?

ZUZUAN 3 м/120 Рулетка за тялото, Рулетка за тъкани на тялото, Рулетка за Шиене, Медицинска Измерване на лента, двустранно

Оценка на посетителите:

BGN 11.04
Брой продукти
Налично за поръчка

?【 Дизайн дългия размер】 120 см /300 см, изисква много видове съдържание.Двустранен, ширина линия 19 мм, дължина 300 см /120 см, големи и ясни марка в инчове и сантиметри за удобство на четене. ?【Високо качество】 Обвивка-текстура личи от висококачествена изкуствена кожа, лесно се поддава на износване, леко пада на линия, не се разгражда лесно, здрав; рулетка без разтягане е изработен от висококачествен PVC материал, не се деформират и не избледнява. ?【Автоматично стяга】 След издърпване на желаната дължина с помощта на нулиране на един бутон на рулетка се заключва автоматично, без да се движат или по-назад; за Да премахнете рулетка, дълго кликнете върху бутона скрий в центъра. ?【Малък и удобен за носене】 Той е проектиран в класически черно и огнено-червено цветове, 7 см в диаметър, 2 см височина, лесно се побира в канцеларски чанти и дори в джоба си. ?【 Широко се използва】 се Използва за измерване на дължината на тялото, обиколка, дължина на дрехите, обиколката на главата на детето, широко използван в магазин, семеен живот, дори и в болницата, и е най-добрият подарък се изготвят. ?【 Дизайн дългия размер】 120 см /300 см, изисква много видове съдържание.Двустранен, ширина линия 19 мм, дължина 300 см /120 см, големи и ясни марка в инчове и сантиметри за удобство на четене. ?【Високо качество】 Обвивка-текстура личи от висококачествена изкуствена кожа, лесно се поддава на износване, леко пада на линия, не се разгражда лесно, здрав; рулетка без разтягане е изработен от висококачествен PVC материал, не се деформират и не избледнява. ?【Автоматично стяга】 След издърпване на желаната дължина с помощта на нулиране на един бутон на рулетка се заключва автоматично, без да се движат или по-назад; за Да премахнете рулетка, дълго кликнете върху бутона скрий в центъра. ?【Малък и удобен за носене】 Той е проектиран в класически черно и огнено-червено цветове, 7 см в диаметър, 2 см височина, лесно се побира в канцеларски чанти и дори в джоба си. ?【 Широко се използва】 се Използва за измерване на дължината на тялото, обиколка, дължина на дрехите, обиколката на главата на детето, широко използван в магазин, семеен живот, дори и в болницата, и е най-добрият подарък се изготвят.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория