.

.

Многофункционални магнити за включване/изключване, магнитна удерживающая силата на 600 паунда, заваръчна скоба с Квадратна основа, Държач за заваръчна набор, инстр?

Многофункционални магнити за включване/изключване, магнитна удерживающая силата на 600 паунда, заваръчна скоба с Квадратна

Оценка на посетителите:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Е идеален за заварчици】 Нашите магнитни заваръчни инструменти, разработени за подобряване на работата на професионални заварчици, производители и монтажници на тръби.Подравняване на големи листове, отнемане на листа с подреждане, планина, спирането на заваръчния шев, монтаж, обработка на метали, надрезка, задържане на работа, позициониране, подравняване, пръскане, индивидуализиране и много други операция се извършва значително по-бързо. 【Функция за включване / изключване】 Остава чист, а талаш лесно пада при изключен магнит.Около 20 кг, когато магнити се завърти в положение "I", Най-изпитвателно усилие може да достигне 600 паунда, когато магнити се завърти в позиция II.Истинските възможности на ВКЛЮЧВАНЕ и изключване създават платформа, която е по-ефективен, бърз, безопасен и лесен за употреба!Използвайте го с tig, язви, крайни горелка, оптични влакна, електродъгово заварени.Магнитна ръкохватка напълно се изключва за бързо освобождаване.Не е необходимо поддевать магнит или да се бори с него за прецизно позициониране. 【Магнитна повърхност с 5 страни】 Държи плоска и кръгла стомана. 5 страни могат да задържат стоманената плоча, прекрасно е подходящ за риболов. 【Аксесоари】 1 парче скрепер, 1 чифт ръкавици, 1 парче въже, 1 парче кърпи.Когато искате да го почистите, можете да използвате скандалджия и кърпа.Когато искате да се лови риба, можете да използвате въже и ръкавици заедно.Източник на електроенергия не се изисква. 【Следпродажбено обслужване】 Нашите многофункционални магнити за включване/изключване са с високо качество, покупката ви е защитен, свържете се с нас свободно и любезно, ако не сте доволни от магнитна продуктите, нашата цел никога да не се отказваш, се постарая да ви служи. парче магнит за включване/ изключване, парче въже, чифт ръкавици, кърпи на парче, парче скрепер. парче магнит за включване / изключване, парче въже, чифт ръкавици, кърпи на парче, парче скрепер.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория