.

.

Закопчалка за телефон INTEREPRO за автомобил, Съвместимост за мобилен телефон, Държач за мобилен телефон за кола, стойка за мобилен телефон за кола за отдушник на предн?

Закопчалка за телефон INTEREPRO за автомобил, Съвместимост за мобилен телефон, Държач за мобилен телефон за кола, стойка

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

и тази кола за телефон поддържа повечето представени на пазара мобилни телефони с ширина от 4 до 7 инча. Прикрепете присоску към таблото, предното стъкло или на масата. ? Силно лепкава усвояването на : оборудвани със солидна вендузата с лепило и 2-стъпка ключа за затваряне, който позволява надеждно фиксиране на планина телефон за кола на обекта. ? Кола за номер 3 в 1 : кола за мобилен телефон ви позволява да го инсталирате на таблото, предното стъкло или отдушник, без да остави следи.Вече не е нужно да се притеснявате за това, че вашият телефон ще падне, дори и на най-неравен път.? кола за номер 3 в 1 : кола за мобилен телефон ви позволява да го инсталирате на таблото, предното стъкло или отдушник, без да остави следи. ? Ефективна защита : Кола за телефон, покрита с дебел слой силикон, който благодарение на безпрецедентен дизайн не оставя драскотини за мобилни устройства. Затегнете гайката.Как се регулира ъгъла на наклона на телескопичната щанга : 1. и тази кола за телефон поддържа повечето представени на пазара мобилни телефони с ширина от 4 до 7 инча. развийте гайката. Сега можете да регулирате дръжката на ъгъла на наклон на дръжката дължина и въртящата се на 360 градуса шаровую на главата, за да си телефон се е намирало пред вас с най-добрия зрителен ъгъл. Развийте дръжката с дясната си ръка, след корекция за под правилния ъгъл и затегнете с дръжката.Полезни съвети : 1. Ние не препоръчваме да инсталирате кола за монтиране на таблото на кожени, монтиран на стената или на повърхността стъкло с фолио. Начин на монтаж на автомобилни притежателя на телефона : 1. ? Лесно управление : общо три стъпки : натиснете бутона на гърба на притежателя на телефона, лък тел автоматично се отварят, поставете телефона и дръжте ухото, вашият телефон записано.Как да се насладите на автомобилния притежател на телефона : 1.Този държач за мобилен телефон ви предоставя лесен начин за сигурно задържане на телефона си на място, което я прави идеална за автомобили, камиони, джипове и т. ? Лесно управление : общо три стъпки : натиснете бутона на гърба на притежателя на телефона, лък тел автоматично разомкнутся, поставете телефона и дръжте ухото, вашият телефон записано. завъртете гайката на топка главичката.Вътрешна механична конструкция осигурява надеждно задържане на телефон в ръка.Вътрешна механична конструкция осигурява надеждно задържане на телефон в ръка. ? Силно лепкава усвояването на : оборудвани със солидна вендузата с лепило и 2-стъпка ключа за затваряне, който позволява надеждно фиксиране на планина телефон за кола на обекта.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория