.

.

Edanta Matte Течна Червило Червено червило, Крем Гланц за устни Velvet Lipglaze Устойчив Грим за Устни за жени и Момичета Опаковка от 1 (Red M007 #)

Edanta Matte Течна Червило Червено червило, Крем Гланц за устни Velvet Lipglaze Устойчив Грим за Устни за жени и Момичета

Оценка на посетителите:

BGN 3.02
Брой продукти
Налично за поръчка

Крем червило с високо съдържание на пигменти незабавно създава смели матиран грим на устните, като жените чаровни и привлекателни.Матирани глазура за устни могат да се използват балсам за устни, тя не е лесно изсъхва, разглаживается на устните си.Течна червило с високо съдържание на пигменти изработени от естествени и безопасни материали, разработени в различни цветове, които можете да използвате с различни грим.Velvet гланц за устни за освобождаване от отговорност на грим се нуждае от мръсната вода за грим или сливном масло за грим, внимателно почистете, може лесно да се почисти. елегантни цветове гланц за устни снимани с разликата между светлина и екран на дисплея, и действителната червило е малко по-различно от изображението.История на групата : марка EDANTA се фокусира върху проучване и разработване на цветни червила, подходящи за различни жени.Гланц-червило придава на жените харизма и увереност в себе си.Матово червило Матово червило подбрани в тон рубашкам, джинсам и вечерен платьям.Придайте на устните в чувствен, ярък цвят с помощта на тази течна червило.Чисти пигменти се смесват с крем течна основа, създавайки кадифена чувството, меки възглавнички.Ентусиазиран и очарователен червило Очарователен червило е идеален за всяка жена, която ви заобикаля.Най-добрият подарък - това й позволи да се насладите на прекрасни и нежни червени устни като на принцеса.Лесно се нанася и се изчиства : нанася се гладко, не скатываясь и не вытягиваясь; също така лесно се отстранява, бързо и чисто, никога не се притеснявайте за пигментацията.Дълъг живот, водоустойчив чаша с незалепващо покритие.Осигурява ярък, лек цвят с мека като кадифе матово покритие.Параметри : Състояние : 100% чисто нова Пол : Женски/за момиче/дама Ефект : matte/овлажнител на Помещение включва : 1 * Течни червила Как да използвате : 1. Преди да използвате всяка червило, навлажнете устните си балсам за устни, който е добър за оцветяване и предотвратяване на сухота. 2. След това използвайте коректор, за да се скрие по-тъмните части на устните, за да е по-лесно да премине първоначалния си цвят червени устни. 3. Продължавайте равномерно нанесете от средата на обкръжаващата среда, а след това намалете устните си заедно, за да червило оказа по-гладка. 4. Най-накрая на дълбочина на цвета на устните може да се регулира в съответствие с цялостния грим.Топло напомняне 1. Поради разлика между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта. 2. Цвят на течно червило в помещението ще се различават малко от външно. 3. Трябва да се съхранява на хладно място 4. След получаване на стока можете да се консултирате с нас, ако имате някакви въпроси, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви отговори.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория